Бащата на Румен Радев: Сине, дръж се!

0 4 850

Бащата на президента Румен Радев се поболя от тревога и грижи по него, узна narod.

82-годишният Георги Радев бил доста притеснен от кампанията, която правителството провежда срещу сина му и от тоновете помия, които ежедневно го заливат. В дома си в хасковското село Славяново пък редовно получавал анонимни писма с обиди и псувни.

бащата на румен радев георги радев

Реклама

Силният стрес ударил възрастният човек в стомаха, който от край време бил слабото му място. Бащата на президента бе приет миналата сряда във ВМА в притеснително състояние. Той е бил докаран с линейка.

Предполага се, че Георги Радев е отключил коремен проблем, тъй като е бил прегледан от коремни хирурзи. От болницата не пожелаха да коментират състоянието му, нито кога ще бъде изписан.

Родителите на президента се въздържат от медийни изяви. През 2018 името на бай Георги бе замесено в скандал след катастрофа с негово участие на кръгово кръстовище. Управляваният от него автомобил закачи инвалидна количка, неправомерно намираща се в кръстовището. Скандалът обаче сериозно стресирал пенсионера и от тогава той е все по-нестабилен здравословно, пише Минаха години.

При всеки разговор със сина си, той му повтаря: „Дръж се, сине!“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.