Семейни войни за наследството на Тодор Колев

0 4 251

Вдовицата на Тодор Колев и децата му Албена  и Александър, не успяха да поделят наследството му и стигнаха до съд. Епопеята продължи две години и приключи със съдебно решение, което определи кой от тях какъв дял получава, пише „Минаха години”.

 Законните наследници на големия актьор от предишните му бракове и вдовицата на баща им не успели да се споразумеят помежду си, затова предпочели магистратите да разрешат спора им.

Реклама

 През декември 2017 година Албена и Александър подават искова молба за подялба на имотите. Ябълката на раздора бил апартамент от 86,2 квадратни метра в Столичния квартал „Хладилника”. Там актьорът прекарал последните години от живота си заедно с жена си Мария. Днес вдовицата му продължава да обитава дома. Освен жилището звездата оставя 2 гаража и магазин в центъра на Благоевград. Съдът се е произнесъл за дяловете им от всеки  един имот, но Албена и Александър съдили вдовицата му за около 20 хиляди лв. пропуснати ползи от това, че не са били допуснати да ползват наследствените имоти.

 Актрисата Албена Колева е дъщеря на комика от първия му брак с актрисата Адриана Палюшева, която след това се омъжва за колегата си Павел Попандов. Александър пък е син от втория брак на комика с Йорданка, заможна щерка на френски шпионин от времето на соца. Двамата се развеждат след края на дипломатическата му кариера в Канада, където тя останала, а той се върнал у нас. По време на купон Колев срещнал  третата си поред съпруга Мария. Тя е по-млада от него точно с 20 години.Тодор Колев почина на 15 февруари 2013 година.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.