Гилотината пада: Ива Софиянска аут от Нова телевизия?! (Жената на Антон Божков в немилост)

0 3 890

Ива Софиянска остава без работата си в Нова телевизия?!

Славните дни на Ива Софиянска- Божкова пред камерите на Нова телевизия са преброени. Това подшушнаха източници от кухнята на медията, след като и съпругът й Антон Божков се озова в ареста за пране на пари.

Той и Йоана Чолакова са обвинени в участие в престъпна група, ръководена от бащата на Антон – Васил Божков. А прокуратурата поиска постоянен адрес за Божков-младши.

Че столът под дупето на Ива Софиянска се клати, се заговори още след скандала с тъста й. А в момента въздухът около нея е още по-нажежен и мнозина смятат, че оставането й в Нова телевизия ще удари по доброто име и имидж на медията.

Реклама

Щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски има своя рубрика „Говори с Ива“, която няма да падне от екран, но вероятно ще й бъде намерена нова водеща, твърдят запознати.

„Нова и Би Ти Ви са двете най-големи и уважавани национални медии, които няма да жертват името си, за да запазят местенцето на някого, който и да е той. Ива ще изпадне в немилост, както това се случи и с Ани Цолова.

Уж щеше да води свое лайфстайл предаване, а просто си тръгна – без обяснение и без конкретна причина. Но ако за Ани зрителите се бунтуваха, то за Ива няма да си мръднат и пръста. Всички знаят, че е достатъчно добре материално, за да се нуждае от тази работа“, коментират източниците.

Всъщност в мрежата отдавна вече са налице гневни реакции от страна на зрители като тази на Румяна Влаева. Която е публикувала директно в страницата на Нова телевизия следното:

„Ива Софиянска-Божкова да напусне НОВА ТВ и да отстъпи място на друг кадърен човек, който заслужава това място! Не й стигат милионите от свекър й, ами да й гледаме мутрата по нацонална телевизия! Срамота!“, пише дамата.

Какво ще се случи в крайна сметка и дали все пак Ива ще намери начин да задържи любимата си професия, предстои да разберем занапред.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.