Три години по-късно, след като влезе с лъжа в парламента, Каракачанов пак ръси обещания за 300 лв. минимална пенсия

0 1 314

„Примерът намекна, бяхме се разбрали това нещо, като го изчислим, тогава да го обявим. Разбрахме се, че пенсиите ще станат 300 лв. минималната пенсия- това, за което ние настояваме.“Обединени патриоти“ вече го говорим трета година, обясни Каракачанов, но не уточни откога е договорено да влезе в сила новия размер на пенсиите. Според вече одобрени бюджет от първи юли тази година минималната пенсия ще стане 250 лв.

ВМРО шефът обясни, че на последния коалиционен съвет е поставил въпросите за военното бучене в училище и за доброволната военна служба. Намира, че са осъществими с малко средства, но са важни за обществото. Според него“ това всичко ще е тези 2%, няма да е нещо което ще натовари бюджета.

Реклама


Той е категоричен че не се е „женил за министерския пост“. Или ще свършим някаква работа, или няма смисъл“, заяви вицепремиерът.

За отношенията между управляващата партия ГЕРБ и коалиционните Партньори той заяви, че „голямо напрежение няма, но напрежение има“.


По думите му не случайно е казал, че така не може да продължава, защото „ластикът е опънат и аз не искам да го късам- той си има своя фаза на крайно опъване и след това изплющява някъде“, цитира в. „Минаха години“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.