Само в Narod.bg: Мъжът на Корнелия лапа 30 бона заплата (СНИМКИ)

0 16 564

Димитър Нинов прибира колосалната сума всеки месец като шеф на дирекция „Развитие и експлоатация” в „Лукойл”

Мъжът на Корнелия Нинова е извор на безкраен паричен поток за фамилията – инженерът получава космическите 30 000 лева месечно като шеф в „Лукойл”, научи само Narod.bg от свой човек в нефтената компания.

Димитър Нинов преуспява начело на възловата дирекция „Развитие и експлоатация” в централния офис на руския гигант на столичния бул. „Тодор Александров” 42. Според запознати причина за наазначението му е близкото приятелство между Корнелия и боса на българския клон на фирмата Валентин Златев.

Корнелия е щастлива с богатия си мъж

Основната задача на Корнелиния съпруг е да следи развой на тръжните процедури, в които участва консорциумът.

Според нашият читател Нинова умишлено държи мъжа си, наричан от приятелите просто Митко, в сянка, за да не изплуват нежелани призраци от миналото му, които биха повлияли негативно на политическата й кариера, а и на неговата работа в компанията, доскоро оглавявана от премиерския приятел Валентин Златев.

Реклама

Вальо Златев и Корнелия си имат приказка

Знае се, че преди да започне работа за официални 30 бона месечно, Митко дълги години е бил митничар и е ръководил смени на различни ГКПП-та.

Назначен е за митничар около 1998 г. по времето на Иван Костов, точно когато жена му е турена от СДС за директор на „Техноимпекс”. Димитър Нинов работи в Агенция „Митници” до 2006 г., включително по времето, когато Нинова е в „Булгартабак”.

Димитър, Корнелия и синът им – 27-годишният Рафаел Рафаилов

След смяната на мастития митничар №1 тогава Асен Асенов, съпругът на сегашния БСП лидер зарязва митничарството. По това време Нинов създал собствена фирма „Интер проект 3” ЕООД, в която бил управител заедно с жена си.

Финалът на щастливата приказка е написан от Валентин Златев, който взима Димитър на работа срещу колосалните 30 000 лева заплата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.