Бойко мачка секси брюнетка, не била „Мис Бикини”

0 2 957

Снимка на премиера Бойко Борисов, прегърнал свойски през рамото секси брюнетка, се разпространява из социалните мрежи с лъжливото твърдение, че момичето е мистериозната Борислава Йовчева – манекенката, носител на приза „Мис Бикини”, за която се разбра, че има къща за 3 милиона евро в Барселона. Мълвата е, че луксозният дом й е подарък лично от Бойко Борисов.

„Мис Бикини“ Борислава Йовчева

Реклама

Всъщност, на фотографията, правена преди няколко години, Бойко Борисов е гушнал юристката Станислава Стоянова, която е настоящ депутат от ГЕРБ. „Снимката умишлено се публикува във фейсбук групи, възхваляващи Русия и Владимир Путин, няма съмнение, че това е част от сценария с фалшиви новини, който враговете на Борисов му спретнаха”, възмутиха се депутати от ГЕРБ.

Вчера каталунския в. „Ел Периодико” публикува информация, че властите в Испания разследват имотите на манекенката Борислава Йовчева и че има съмнения, че моделката е свързана с Борисов. Къщата в Барселона е моя, купих я преди няколко години с цел инвестиция и оттогава я отдавам под наем чрез брокерска агенция. Никога не е била на Борисов. Преди време Борислава Йовчева е живяла в имота под наем, но аз не я познавам и никога не съм я виждал”, обяви в интервю за „24 часа” бизнесменът Александър Чаушев

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.