Вижте имота на Бойко Борисов в Барселона отвътре! (Премиерът отрича за палата, но СНИМКИТЕ говорят друго)

0 10 196

Къща на 3 етажа с вътрешен и външен басейн, минимум 4 паркоместа, водна пързалка и още куп екстри. Това представлява палатът в Барселона, в който живее манекенка Борислава Йовчева, сочена за любовница на премиера Бойко Борисов.

Неотдавна единствено Narod.bg ви показа снимки от грандиозния имот, за когото днес Борисов за пореден път отрече да е негов. „Аз за стотен път ще кажа, че нито къща, нито имоти има, нито съм ходил в Барселона въобще. Последно като кмет преди 15 години съм ходил. Нямам, нямам, нямам, какво да кажа повече“, запелтечи премиерът.

Добре, г-н Борисов, разбрахме. Ама тогава кой, кой, кой е закупил луксозния палат в Барселона? Защото Борислава Йовчева няма как да си позволи тази къща, оценена на 1,7 млн. евро.

Имотът отвън

Реклама

Миската твърди, че брат й я е закупил като част от плащане по някаква сделка и я записал на името на баща си. Какви пък ще са тези сделки за над 2 милиона евро и с какво точно се занимава брат й, пак остава загадка.

Колата на Йовчева

И докато Йовчева е категорична, че не се е срещала лично с Борисов, днес той не отрече да се познават. „Не се занимавам с личния живот. Това да познаваш някого, или не, не те прави замесен в каквото и да е. Не е хубаво един мъж да коментира кой кого познава, че стават бели“, оплете се в обясненията си премиерът.

Както се вижда от снимките на имота, с които само ние разполагаме, Йовчева се радва на собствен автомобил Мерцедес, с какъвто разполага и дъщеричката й Никол – само че нейното возило е детска акумулаторна кола. Дали пък не е подарък от Борисов за някой от рождените дни на детето?

Повече по темата може да видите ТУК.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.