Take a fresh look at your lifestyle.

Слави става шеф на bTV?

0 423

Слави Трифонов може да се завърне на бял кон в bTV, носи столичната мълва. Според запознати учиндолецът бил амбициран да седне в стола на директор на медията при предстоящите промени там, дочу Narod.bg.

Както е известно, най-голямата родна телевизия беше продадена в пакет с останалите клонове на международната мрежа СМЕ на чешкия милиардер Петр Келнер. До месеци се очаква и промените да настъпят, а чистката както обичайно ще тръгне от най-високото ниво, обясняват телевизионните познавачи. Засега не е ясно дали Слави се цели в стола на Венелин Петков или в този на баш-директора Флориан Скала.

Слави ще бъде подставено лице при продажбата на българския канал на СМЕ, а вероятно парите са сделката ще бъдат осигурени от българи в чужбина, допълват те. И припомнят, че Дългия е добре приет от милионери – собственици на транспортни компании в Чикаго. Малко преди да хлопне кепенци,  протестърската телевизия BiT често пускаше лайв неговите кастинги за нови политици и всичко, свързано с проектите на шоумена. Разривът между Слави и тираджиите настъпи, когато той клекна в интервютата си с Бойко Борисов, Сотир Цацаров и Цвета Караянчева и се държа като поръчков журналист, казват хора от ТВ-средите.

Все пак близки до сделката са категорични, че придобиването или оглавяването на bTV от Слави е невъзможно, а като евентуални купувачи посочват Спас Русев или бившият мултак Георги Самуилов, шеф на Инса Ойл, който се опитва да купи и „Петрол“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.