Защо Шарлопов си е купил парцел за гроб сред среща с ясновидец? Страшни разкрития ТУК

0 1 029

Христо Шарлопов, баща на починалия милионер Стефан Шарлопов, разкри плашещи неща за смъртта на сина си навръх втората година от трагедията, узна Nie-jenite.

„Бяхме в тесен семеен кръг, само снаха ми Бояна и шефовете, които управляват обектите, създадени от сина ми. Крепи ме мисълта за достойно изживеният, макар и кратък живот на Стефан. Той бе от малкото честни милионери у нас. Богатството му беше спечелено по почтен начин.“, споделя почерненият мъж.

Реклама

стефан шарлопов

Шарлопов-старши трябва да навърши 91 години за 13 февруари, но не му е до празници, защото само за 2 години загуби сина си и съпругата си. Бай Христо издаде, че Стефан е живеел с мисълта, че всеки ден може да му е последен.

„Имаше предчувствие, със снахата Бояна ходиха на гледач в Сливен. Като се върнаха, Стефан купи място в частното гробище в Бояна. Това беше на рождения ден на близнаците (две от петте деца на бизнесмена). Като почина, само за 40 дена изградиха гробницата. В нея са част от прахта на Стефан и на майка му. Останалата прах от двете урни разпиляхме в морето, край любимия му Созополис“, връща лентата Христо Шарлопов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.