Само в Narod.bg! Ето коя е жената до Васил Божков! Вижте снимки и уникални разкрития за Елена Динева!

0 3 496

Коя е съпругата в сянка на Черепа, която успя да надиграе певици и златотърсачки?

Милиардерът – беглец Васил Божков е поставен пред сложен избор дали да се върне да спасява любимата си жена, говори се в столичните ъндърграунд среди. 

Миналата седмица, в хода на акцията срещу Черепа, в имението му е била арестувана и Елена Динева. Хазартният бос беше задържан в ОАЕ и все още не е ясно дали ще бъде екстрадиран. Може да се окаже, че той също ще се окаже защитен от местните закони, но близката на сърцето му се оказа в лапите на прокуратурата, заради което той сега е изправен пред труден избор, обясняват вещи по темата. 

Божков говори за Елена  като за „жена ми“ в интервю по Нова ТВ, но запознати са категорични, че дамата не е законна негова съпруга, а дългогодишна негова спътница.

Елена успя да надиграе всички златотърсачки около Васил и да задържи интереса му почти четвърт век, разказват близки до бизнесмена, запознати с любовната им история. Тя го съветвала за биснеса, а била и известна с избухлив нрав, което доста я различавало от обичайния му контингент. Винаги е била известна като „съпругата в сянка“ на Черепа. 

Певиците ЛиЛана и Мария Илиева, бившата любимка и на Слави – Аксиния, Мис България Магдалина Вълчанова са само част от старлетките, минали през леглото на хазартния бос. Елена обаче е единсвената, заради която той летеше из цяла Европа и използваше всеки момент, за да прекарва време с нея. Динева се оказва и ценен бизнес съветник и доверен човек, а съществена част от скритите му фирми били на нейно име. 

Реклама

Тя разработила букмейкърската компания „Еврофутбол”, работила е и по инфраструктурните проекти на Божков, а чрез своята „Българска енергийна група” участва в приватизацията на водно и топлоелектрически централи. Чрез фирмата „Българска енергийна група” през ноември 2006 г. беше купена ВЕЦ Тича. Чрез своя фирма Динева притежава 95% от “Българска енергийна група”, а другите 5% са на сина на Янчо Таков – Янчо Таков-младши. Елена е и член на управителния съвет на създадената на Васил Божков фондация „Тракия” заедно с покойния вече Светлин Русев и Радосвет Радев.

Коя е Елена, разказва и пиарката Соня Колтуклиева. 

„Познавах Ели като 20-тина годишно момиче, беше секретарка на Михаил Ноев, шеф на пресцентъра на Мултигруп; беше много красива и атрактивна, симпатична и сдържана.

Естествено, много се промени като стана любимка на Васил Божков, някъде към 1995 година; превърна се във високомерна тузарка. Най-напред работеше в Еврофутбол, после тръгна по света; чувах, че регистрациите на фирми на Васил Божков са на нейно име. Няколко пъти, през 2003 г., сме се засичали в прочутия тогава пиано-бар в кв.”Изток”, Ели идваше с Васил и бодигардовете му. Запомних една нейна реплика, която ме остави леко потресена:” Чудя се как хората летят в икономична класа?!”.

За последно Елена се появила преди 10 години, на сватбата на Стефка Костадинова, когато отново проявила ВИП-характера си. „Някъде след полунощ поиска любимото си уиски Lagavulin и настана голяма паника – хукнаха да търсят Lagavulin, как ще откажат на приятелката на Васил Божков?!“,  спомня си Колтуклиева. 

След години в прелитане между Англия и Швейцария, наскоро Елена, която вече не е първа младост, се завърнала у нас, за да бъде близо до Божков. Очевидно обаче акцията на Иван Гешев срещу хазартния бос отново ще подложи отношенията им на тест.

Последното, което е ясно за Васил Божков е, че е задържан в ОАЕ, но до този момент не е ясно дали ще бъде екстрадиран. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.