Дядо Данчо: Получих 2500 лева, за да кажа по телевизията, че съм взел милион

0 5 453

Много от хората, които се появяват по телевизията и с престорена усмивка споделят своето щастие и печалба от Националната лотария, са подставени – писа Lupa.bg. 

„Хора от Националната лотария се свързаха с мен и имахме среща. Явно знаеха, че от време на време играя и търкам талончета. Предложиха ми 2500 лева на ръка, а срещу това аз трябваше да обясня как съм спечелил милион и колко съм щастлив“, обясни 77-годишен човек, който условно ще наречем Данчо К. от ловешко село, тъй като се притеснява от последствия.   

Реклама

Подобен е и случаят с възрастна дама от Благоевградско. 

„Че на кой не му трябват пари? Лошото е, че в такива талончета ни е надеждата – споделя Капка Русева, чието реално име също не е истинското. – С мъжа ми рядко играем, но когато отидем до магазина, все си купуваме по едно-две талончета с надеждата, че може и на нас да ни се усмихне щастието. Така се случи, че ни бяха обещани 5500 лева, срещу които трябваше да дойдат и да ни снимат от телевизията. В крайна сметка ни дадоха 2300, а се разписахме срещу 5500 на някакъв документ. Никой не отказва пари в тези времена, чедо! А и не сме откраднали или направили нещо лошо“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.