Естет! Румен Радев папка свинско бонфиле с манатарки

0 271

Президентът на Република България ген. Румен Радев се показа като естет-кулинар при нощувата си в Арбанаси във вторник. Държавният глава и голяма част от неговия екип останали в комплекс „Болярско село“ на път от Разград за Габрово, където Радев изнесъл лекция. След това генералът заслужено похапнал вкусно бонфиле с манатарки.

Реклама

В Арбанаси Радев посрещна и новината, че за пръв път в историята на България прокуратурата разпространи запис от телефонен разговор, в който се смята, че участва действащ президент. Аудиофайлът, направен със специални разузнавателни средства (СРС), представя разговор между него и командира на Военновъздушните сили (ВВС) генерал-майор Цанко Стойков и засяга проверка на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) за назначаването на съпругата на президента Десислава Радева за пиар на ВВС през 2014 г.

Според домакините президентът е бил спокоен и в добра кондиция. Вечерта не е стоял до късно и е вечерял специалитет „Порчини“, който включва свинско бонфиле с манатарки, както и свежи салати. Не е отказал снимка на никого от персонала. Визитата му не е била официална и не е била обявявана никъде. Това е второто му подобно посещение в Арбанаси в рамките на година, като винаги е отсядал на едно и също място, допълни „Борба“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.