Бойко Василев сключи таен брак с дългогодишната си любовница Албена

0 2 640

Три години изминаха от развода на Бойко Василев и бившата му съпруга Адриана, а той все още с презрения си спомня за приключилия брак. Най-травмиран от раздялата обаче бил синът му Васко – момчето обвинявало баща си за краха на семейството им и през последните месеци отношенията им били крайно обтегнати.

Запознати твърдят, че от една година Бойко изобщо не общувал с наследника си, който отказвал да с вижда с него и отбивал поканите му за среща. 20-годишният младеж си измислял какви ли не оправдания само и само да разкара баща си. При раздялата Васко застанал на страната на майка си и до ден днешен не отсъпвал от позицията си, обвинявайки водещия, че ги е зарязал.
Разводът на Василев се проточи дълго и беше болезнен и за всички участници. С Адриана не успяха да се разберат по някои имуществени въпроси. Спореха ожесточено и за попечителството на сина им, който тогава още не беше пълнолетен. В крайна сметка тийнейджърът сам избра да остане при майка си.


Говори се, че инициаторът на раздялата бил водещият на „Панорама”.

Бившата му не подписала молбата за развод веднага, а нарочно упорствала и го държала под напрежение, за да излезе максимално облагодетелствана от ситуацията. Макар че живеели под различни покриви от доста време, официалният им развод се протакал заради ината на Адриана и желанието й да натрие носа на Бойко.
Паметливи свидетели припомнят, че на едно от заседанията по бракоразводния процес, състояло се в Софийския районен съд, двамата пристигнали в ужасно лошо настроение и дори не се погледнали в очите. Нещо повече – журналистът странял от някогашната си съпруга си сякаш е заразно болна и се постарал да поддържа минимум 5 метра разстояние помежду им. „И стотинка няма да получи от мен. Винаги ще давам за детето, но за нея – нищо!”, категоричен бил Василев пред свои близки.

Реклама


Преди години връзката на Бойко и Адриана изглеждаше безоблачна и никой не предполагаше, че след време ще враждуват така ожесточено. Хора от обкръжението им споделят, че те се обичали искрено и с взаимна подкрепа преодолели много трудни моменти от съвместния си живот. Най-тежко им било, когато синът им едва не умрял по време на раждането – появили се тежки усложнения и лекарите за малко щели да изпуснат бебето.  „Страхът беше огромен! Не си представям, че някой ден ще остана без тях двамата – детето ми и жена ми!”, разправяше  Мистър „Панорама”, когато с Адриана все още бяха влюбени и щастливи. Обаче след време се случи точно това!


Журналистът неведнъж е разказвал как ухажвал бившата месеци наред, преди тя да склони да излезе на среща с него. Завързали контакт в сайт за запознанства, но от дума на дума се харесали и се видели на живо. Бракът им започнал щастливо, но през годините започнали да се отчуждават и се стигнало до изневери и от двете страни. Версията на Адриана гласи, че Бойко пръв погледнал встрани и после тя му кръшнала за отмъщение.
Жената, която развали семейното гнездо на водещия се казва Албена Колчакова и работи като продуцент и редактор в БНТ. Чувствата им се разпалили по класическия начин – на работното място, където прекарвали повече време, отколкото вкъщи. Общите професионални ангажименти ги сближили и Василев окончателно изстинал към бившата си.


Хубавата Албена омагьосала водещия до такава степен, че той бил готов да прекара остатъка от живота си с нея. Отлично осведомени източници издават, че наскоро Бойко и половинката му са сключили таен брак в присъствието само на кумове и шепа приятели. 50-годишният журналист не искал да вдига шум около името си, затова настоял церемонията да е скормна, но романтична.
Колчакова отдавна напирала за сватба, но първоначално Бойко бил предпазлив заради лошите спомени от тежкия развод с Адриана. Все пак той обещал на любимата си да помисли сериозно по въпроса и ето че бракът им вече е факт. Двамата са се оженили тайно миналата година. „Албена е само на 38, по-млада е от него с 12 години. Тя много искаше да се види като булка и не се успокои, докато не подписаха в гражданското. Дано поне този брак да бъде щастлив!”, коментират колеги на журналиста. Някои от тях дори изказват предположение, че Колчакова може неочаквано да забременее. Водещият е на 50 години, но половинката му още е в детеродна възраст, а на последните им общи снимки подозрително обхваща корема си с ръце, пише Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.