Сензационно в Narod.bg: Ето я тайната внучка на Андрей Луканов!

0 1 142

В същинска красавица се е превърнала внучката на бившия премиер Андрей Луканов, който бе разстрелян през 1996 година, видя Narod.bg

 Мария е достойна наследничка на фамилията, защото освен хубава е абсолютна отличничка. Девойката е на финала на първата година от обучението си в Софийския университет. Там  тя учи право в юридическия факултет. Преди това пък е била сред най-изявените ученици на 133-то училище А. С. Пушкин. Още от малка била всестранно развита. Посещава уроци по пиано, математика и немски. Увлякла се правото, вероятно защото и нейният баща Карло, син на Андрей Луканов, по образование и призвание е юрист. В момента е медиатор в Център за спогодби и медиация при Софийския районен съд и Софийския градски съд , както и учредител и председател на Фондация бащи за отговорно родителство, която се бори за правата на онеправданите татковци при бракоразводни дела.

Реклама

До тази идея Карло стигнал точно заради мъките които преживял за да вижда дъщеря си Мария. С вече бившата му съпруга Лилия, която в момента има ново семейство, водиха дългогодишна война за родителските права над внучката на Луканов. Дълго време бащата Карло изобщо не можел да вижда наследничката си, а с жена му се съдили като заклети врагове. След като Лили изненадващо подава иск за пълни родителски права над щерка им, Темида уважила молбата й  и назначила строг график за срещи на Мария с татко й Карло.

Към днешна дата дъщеря му вече е пълнолетна и сама може да избира колко време да прекарва с родителите си. Въпреки това Карло все още се бори за личната си кауза но помагайки на други бащи, пише „Ретро”.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.