Само в Narod.bg: За Ирена Соколова, пресъхналите извори, за свинската Коледа и за смъртта на тунингованите прасета…

0 1 003

Бойко Борисов окончателно съсече една от любимките си – Ирена Соколова. Заради водната криза в Перник, той я натири от поста Областен управител, вчера я изхвърли и  от партия ГЕРБ. Сякаш тя е излочила водата от язовирите, ама…жертви трябват! По думите на главния прокурор Иван Гешев,  ще се проверява  ремонтът на язовирната стена на язовир „Студена”. Водоемът, от който Перник черпи питейна вода, е почти празен, макар през 2016 г. да бе ремонтиран с 32 милиона лева, отпуснати от Световната банка!!! 

Настанаха тежки времена за председателката на „Жени ГЕРБ”, а какви времена бяха!

Времена, когато  тя бе влязла под кожата на влиятелни партийни функционери, дори и на Вожда (Б.Б), който открито признаваше, че е очарован от  Соколова заради „безупречната й визия, мек глас и  дипломатичността, с която борави с партийните дела”. Дори искаше да я прави гербаджийската Илияна Йотова, но така не се стигна до номинацията й за вицепрезидент.

Каква ли е истинската причина днес тунинговата руса главица на Ирена да се търкаля в пясъка на безводната пустош на Перник?

 Със сигурност не е само водната криза в миньорския град! Поне така твърдят запознати с нрава на Краля Слънце (Б.Б).Ако Соколова се разприказва, а тя все още мълчи, защото доскоро тайно се надяваше да оцелее поне в партията, може би ще даде отговор на много любопитни въпроси.

Няма съмнение, че Соколова поживя царски като областен управител на Перник и като председател на „Жени ГЕРБ”.

 Ако трябва историята да каже няколко думи за политическата й кариера, то тя, (историята), ще помоли жълтата преса да се произнесе по въпроса.

Реклама

Като надменна, меркантилна и некомпетентна я определят много от съпартийците й. Скъпи служебни коли, маркови парцали, чанти за хилядарки, множество, недотам скопосани, пластични интервенции по лицето. Всичко онова, което италианците наричат Dolce vita!

С поетесата Маргарита Петкова на светско парти

Ирена Соколова обичаше да „краси” бляскави светски събития, където  изпълняваше ролята на „пълнеж” и „качваше” реномето на събитието с присъствието си.

След забавните вечеринки мацката  се усамотяваше в луксозния си апартамент в тузарската резиденция „Анастасия“където е собственик на най-големия апартамент от 250 квадратни метра, закупен със  спестени от заплата пари (Това бе опит за шега). Ирена Соколова очевидно няма проблеми с финансите. Преди години тя бе атакувана, че е част от кръга „Котараците” в Перник. Нейният шурей Юрий Соколов, брат на мъжа й Евгени, е изпълнителен директор в няколко от фирмите на пернишките бизнесмени Иван Асенов и Богомил Гьорев, известни като Котараците.

От вчера в покоите й в „Анастасия”, полицаите тарашат ли, тарашат! Какво търсят, и какво ще намерят, предстои да разберем (да се надяваме).

Скандалът със Соколова предизвика  доста гневни реакции в социалните мрежи. Ето един от коментарите, който считаме за подходяща илюстрация на всичко  написано по-горе:

„Обожествяваният“ от мен г-н Б.Б. натирил и от партията си мега неприятната, некомпетентна, надменна и меркантилна Ирена Соколова. По-известна като фенка на светски соарета, пластични операции и маркови парцали, отколкото като Областен управител на Перник. За всяка свиня има Коледа, дори тя да е тунингована!”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.