Само в Narod.bg: Жоро Бирмата зарязан от баща си заради изцепки

0 15 897

Разглезеният Георги Станоев се прави на баровец с парите на майка си – Лидка Скалата

Беглецът от Интерпол Георги Станоев – Жоро Бирмата, е изоставен финансово и емоционално от баща си Евлоги Станоев – Голямата Бирма заради серия издънки с алкохол и фолкпевици.

Източник от родния град на ВИП фамилията – Перник, издаде ексклузивно пред Narod.bg, че от поне петилетка Голямата Бирма не поддържа никаква комуникация с Малката, изнервен на изцепките му по заведенията в София.

Малката Бирма, майка му и гаджето Преслава

„Един лев не е изкарал тоя глезльо, само се фука с коли и телохранители, създаде ни име на бандити и мошеници”, беснеел баровецът по адрес на сина си. Според нашия източник Голямата Бирма бил шута на лигавия си син още покрай развода с майка му Лидия Станоева през 2013 г. Оттогава любителят на фолкцици, сред които на Алисия и Преслава, го карал на парите на мама.

За татко Бирма се знае, че е бил е футболист в местния „Миньор”, който преди 30 г. е в „Б” група. Началото на бизнеса на Бирмата е през 90-те. Тогава перничанинът и Димитър Димитров – Маймуняка от ВИС-2 са собственици на ФК „Хебър” (Пазарджик). Говори се, че са имали и съвместен бизнес.

Реклама

Друг близък приятел на Бирмата от ония времена е „кралят на черното тото” Константин Хаджииванов-Коце – Маца, който също минаваше за човек на ВИС-2. Маймуняка беше взривен във вход на блок в София през 2002 г., а Коце Маца беше заловен в Германия преди 10 г. заради камион с контрабандни цигари.

После го свързаха с черното тото в световен мащаб и го издирваха като един от организаторите на този нелегален бизнес.

Коце Маца липсва от България от поне 10 години Покрай тези си приятели Бирмата върти чейндж бюра, но те отдавна не работят.

Официално фирми на Евлоги Станоев са търгували със скрап от металургичния комбинат „Кремиковци”. За кратко Голямата Бирма е бил и в управата на клуба в края на 90-те. Собственик и спонсор е и на „Миньор” до 2007 г., когато отборът крета в долните дивизии.

Продава го на Христо Ковачки и тогава тимът влиза в „А” група. Бил е президент и на „Миньор” (Бобов дол), а при всички футболни дела му помага тогавашната му съпруга Лидка Скалата.

От предишен брак Евлоги има и друг син – Антон Станоев, далеч по-интелигентен от Малката Бирма, затова и вън от фокуса на медиите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.