ОТВРАТ: Подкупният съдия на Георги Христов подлуди цяло село с небивала мъжка оргия

0 3 630

Доскоро интимно близкият до поплегендата Георги Христов скандален магистрат Йордан Раденков подлуди кюстендилското село Гърляно с небивала еднополова оргия за Нова година, оплакаха се местни жители. Изкушението на естрададжията, който хитро избегна решетките, спретнал небивал купон с нежни мъже и травестити, който дълго ще се помни от тамошните селяни.

Реклама

53-годишният магистрат никога не е крил хомосексуалната си ориентация, за разлика от своята естрадна дружка. Притежава имоти в София, Кюстендил и  Гърция и организира открито хомосексуални оргии. Тази година обаче направо избил рибата с представлението в село Гърляно, където присъствали десетки гости.

Съдията се изсули от Темида тихомълком, след като през май 2017-а прокуратурата обяви, е той е служителят на Агенцията по вписванията, уличен в получаване на подкуп. Ден по-късно той бе задържан при акция на спецзвеното „Антикорупция“. Заедно с него бяха арестувани и няколко деловодителки. При претърсванията в офисите на агенцията са иззети куп компютри и документи. На работното място на Йордан Раденков бяха открити два плика с 1500 лв. В дома му пък бяха намерени 35 000 лева.

Въпреки това хитрецът излезе от ареста броени дни по-късно, а делото срещу него не е влязло в съда. Скандалът обаче му струва близката дружба с певеца Георги Христов. Двамата бяха неразделни, според мнозина – в интимен план, и всяка година отдъхваха заедно в резиденцията на Раденков в съседна Гърция.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.