Вижте тайната сестра на Корнелия Нинова, с която не са близки (Снимки)

0 1 255

Корнелия Нинова рядко говори за родителите си, а никога не обелва и дума за четири години по-голяма си сестра. Каката на соцлидерката, която навремето я отглеждала и възпитавала с особено внимание, емигрирала почти веднага, след като се омъжила. Годините и разстоянието от България до Англия, където живеела, ги отдалечили съвсем и вече се чували само по празници и по важни въпроси, свързани с майка им.

За Руми се знае, че е щастливо омъжена, а със съпруга ѝ Ники през миналото лято вдигнали чудна сватба на тяхната дъщеря. Наследничката им се венчала за местен англичанин и взела неговата фамилия. На щастливите снимки от сватбеното тържество обаче лелята Корнелия, свакото Митко и братовчедът Рафи липсват. Дали изобщо са присъствали, поднесли ли са дар и честитили ли са на младото семейство, е фамилна тайна.

Реклама

Руми (вляво) с дружка в английския си дом

Каката на Нинова всъщност е не по-малко успешна от самата нея. Макар да е далеч от политиката, Руми също е направила завидна кариера, при това в чужда държава, далеч от роднините си. Тя е завършила математика в Софийския университет, а през годините е заемала все високи позиции в най-различни корпорации. И в момента се подвизава като мениджър по доставките в голяма компания. Вижда се, че сестрата на Корнелия не е скъсала с българския си корен и чести гости в дома ѝ са приятели от родината. Жилището на Руми е луксозно, с барокови мебели и декорации. Още от девойка тя успяла да си подсигури добър стандарт, омъжвайки се за младеж от знатна плевенска фамилия. Съпругът ѝ бил потомък на бивш главен архитект, а сватбата ѝ била в пъти по-пищна от тази на Нинова.

Любопитна подробност е, че точно каката Руми е в дъното на любовта на Корнелия и съпруга ѝ. И двете го познавали от малки, защото били комшии в Мизия и често играели заедно, но после той се озовал в един клас с каката. Освен по-голяма, тя била и по-отракана и първа започнала да ходи по вечеринки. Понякога взимала на купоните и срамежливата Корнелия, а на едно от събиранията успяла да я сватоса с Митко.

От цялата си рода лидерката на БСП била най-привързана към покойния им баща и към свекърва си, в чиято къща отсяда, когато ходи на гости в родния край. С майка си и сестра си нямала чак толкова силна емоционална връзка и избягвала да ги товари с проблемите си, но често се връщала към спомените от детските години, които си останали най-хубавите в техните отношения. Един единствен път Нинова е споменавала сестра си, разказвайки как като деца ги вдигали в 5 сутринта, за да ходят на гроздобер, а до лозята стигали, возейки се в каруца.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.