Щерката на Петър Стоянов със 100 бона заплата

0 878

Теофана Стоянова дъщерята на бившия президент Петър Стоянов,  прави шеметна кариера в Женева,  пише сайтът Пик.

Реклама

 Преди 10 месеца наследничката на екс държавният глава си уредила с работа в голяма международна компания,  А позицията и на експерта финансовите среди е носила по 100 хиляди лв. годишно възнаграждение.

 При да се прехвърли там,  Теофана работеше в друга престижна организация- швейцарската банка“ Ротшилд“.  Там тя беше специалист по комуникациите и водеше преговори с милиардери от цял свят вече 17 години откакто в Англия заминали извън България,  за да учи и работи,  посещенията и в Родината изключително редки.  За сметка на това нейният по-голям брат пък избра да остане да гради кариера и живот в Пловдив.  Тя не успявала да си идва За повечето важни за семейството дати,  а на скорошно събитие,  организирано от майка и Антонина,  се отчете,  пращайки и букет с цветя,  който баща и поднесе.

 Въпреки че приближава трийсетте,  щерката на Петър Стоянов все още не Е  семейна и наблягали единствено на кариерата си.  За внуче родителите на този етап не можели да мечтаят.  Свободното си време,  като всеки човек,  се среща с приятели.  Вече няма влечение към киното и театъра,  въпреки че като малка играе в театър Възраждане.  Зарязала и волейбола,  но пък преоткрила футбола.  Сега се вълнува живо от мачовете на  Ботев Пловдив.  Поддържам фигурата си с плуване и йога,  а неотдавна Станал е последователка на учението на Петър Дънов.  Колегите и в Женева  изобщо не подозирали,  че е  дъщеря на бивш президент. Понеже детството и минало под светлините на прожекторите, днес Теофана страни от медийно внимание.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.