Narod.bg разкри: Тодор Попов се бори с рака!

2 1 105

Кметът на Пазарджик се уреди със супер скъпо лечение в Австрия

Кметът на Пазарджик Тодор Попов е онкоболен, научи единствено репортер на Narod.bg. Наш източник в управата на града край Марица подчерта, че градоначалникът, който кара в момента своя четвърти мандат, страда от рак на дебелото черво.

„Болестта го измъчва вече няколко години. 52-годишният Тодор Попов обаче се уреди със супер скъпо лечение в Австрия, което го държи в кондиция.

Реклама

За Тодор Попов е жизненоважно да е на власт, призна юрист, близък до кмета

За кмета в буквалния смисъл беше жизненоважно да спечели нов мандата, защото далече от властта означава безпаричие, а липсата на средства при такава диагноза е равносилно на смърт”, докладва юристът, запознат с кметската драма.

Онкоболният градоначалник обаче не позволява здравословното състояние да повлияе на важните бизнес решения пред екипа му. „През този мандат Попов има намерение да строи усилено, знае, че ще му е последният. Вече започна градежът на Западния околовръстен път – проект за няколко милиона, който преди два месеца беше прекъснат изненадващо заради промяна в договорките”, лаконично призна информаторът на Narod.bg.

Само преди дни фамилията на Тодор Попов бе сполетяна от поредното нещастие – неговата снаха Майя Попов се обеси с колана на халата си за баня. Съпругата на брат му правораздаваше в Гражданска колегия на Районния съд в Пазарджик. Според мълвата съдийката си посегнала заради психични проблеми, породени от години злоупотреба с алкохола.

2 Коментара
 1. jiwon shin казва

  свържете се с DR MUSTAFA на имейл [email protected]. или се обадете / whatsApp +2347010821863. Здравейте всички, казвам се Дживон Шин от Китай. Искам да споделя свидетелството си с широката общественост за това как този велик човек на име д-р Мустафа ме излекува от раково заболяване с мощното си билково лекарство. Вече повече от година съм пациент с РАК и изпитвах болка, едва докато не се натъкнах на тази жена, когато отидох в Холандия за семинар. Някога е била болна от рак. Обясних й всичко и тя ми каза, че има един велик ДОКТОР от Африка, който й е помогнал да излекува рака си и тя ми изпрати имейла на д-р, за да се свържа с него, което и направих. Докторът ми каза колко да взема лекарството против рак и как ще го взема, което и направих. и той ми изпрати билковото лекарство чрез UPS COURIER DELIVERING SERVICE и аз го използвах според неговите инструкции. седмици тук, след като взех лекарството, отидох на тест, лекарят ми потвърди, че нямам РАК в тялото си и досега никога не съм усещал болка или симптоми на рак, затова казах, че трябва да свидетелствам пред широката публика . моля, ако страдате от някакъв вирус като херпес, ALS, РАК, HPV, диабет или някакво фатално заболяване или VIRUS, ще ви посъветвам да се свържете на неговия професионален имейл: ([email protected]) чат или наречен Whatsapp +2347010821863 или посетете уебсайта му

 2. MORGAN казва

  Hello viewers I am glad to have met with the powerful herbal healer called
  Dr voodoo who use his herbs to cure my HIV disease I suffered from 15years,
  but now I am a happy woman and i am free from this sickness that has been
  problem to my living, after using Dr voodoo herbal medicine within 1week i
  was diagnose negative, I will recommend Dr voodoo to everyone reading this
  article because this herbal healer is capable to heal anything, the
  scientist said has no cure, Email him : [email protected] or
  add Dr voodoo on whatsApp: +2348140120719

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.