Финалът на „Фермата” нагласен? Веселка била набелязана за победител още в началото на състезанието

0 2 949

Първата жена победител в историята на „Фермата”  – 22-годишната Веселка Маринова, май е спечелила нечестно наградата от 100 000 лева. Съмненията за уреден финал плъзнаха минути след финала на шоуто. Всички участници в предаването си категорични, че още преди месец дочули от хора от екипа, че именно младата жена ще триумфира, пише Уикенд.

Веселка събра куп негативни коментари, след като бе излъчена за фаворит и спечели апетитната сума. Заклетите почитатели на шоуто веднага я заклеймиха, че е триумфирала нечестно с подсказване от страна на двамата водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов. През цялото време на битката опонентът й Красимир Джунов показвал силов превес, технически умения, ловкост, бързина и познания но въпросите.


Въпреки старанията и есемесите на зрителите, спечелила Веселка, която през цялото време впечатлявала зрителите на Би Ти Ви с трогателните житейски истории като млада майка на три деца от двама различни мъже. 22-годишната жена от троянското село Борима напуснала училище, когато била eдва на 14 години. Причината била, че някой трябвало да помага на баща й в стопанството, което фамилията въртяло. От тогава обикнала тежкия физически труд и не се притеснявала да размахва брадвата в гората, заедно с родителите си. Свикнала да живее в почти спартански условия, защото родителите й изнемогвали финансово. Често дори стояли без ток, защото намали средства.


Роднините й били дървосекачи и с упорит труд заработвали всеки лев. Дървата превозвали с коне, които също били собственост на семейството. Мечтата на Веселка пък била един ден да има собствен дом и ферма за коне, защото много обича животните. За да я осъществи се записва за участие във „Фермата”, като сама пожела да е в отбора на сиромасите, понеже от дете познава неволите на бедняшкия живот и била сигурна, че няма да изпадне в ситуация, която да й се опъне.

Реклама


„Тази жена спечели шоуто не заради качествата си, а заради прочутото сиромахомилство на българите – хората я съжаляваха през цялото време. Може би Иван и Андрей също са й подсказвали от съжаление. Не знам дали е за хвалба, че на 22 години имаш три деца от двама мъже… Че първият си го напуснала, защото системно пускал юмручното право в употреба и бил алкохолик, а вторият е с видимо по-възрастен от теб, но видиш ли – увлякла си се по стихията на любовта и вече отвързване няма. В това време възрастните ти родители гледат внуците, вместо това да правят майката и бащата. Трудно е за вярване, че 79% от зрителите са дали подкрепата си за нея”, коментират зрители на „Фермата”, негодувайки, че преди да създадат деца, българите трябва да се научат да осигурят дом и възможност за евентуалното отглеждане на хлапета. Предполагат, че победата й е дадена по милост, защото от излъчените кадри се виждало, че семейството не живее на „широка нога” .


Продуцентите пък са обвинявани от зрителите, че още от началото на сезона са давали рамо на Маринова, като не са я товарели със сложни задачи. За разлика от другите участници, тя имала доста повече време за почивка и не била особена активна в поддържането на домакинството, но пък за сметка на това ръсела трогателни истории за объркания си личен живот. Освен това още в първото издание водещите уж на майтап прогнозирали, че този път май е време да спечели жена. Седмица преди финала самата Веселка се хвалела наляно-надясно, че е сигурен победител.
Иван и Андрей дори са заподозрени в заговор с Красимир, който бил помолен, разбира се, не пред камерите, да се забави при търсенето на ключа в кацата, та да може Веселка да дръпне напред.


„Правилата на играта бяха напълно преобразени. Как може един играч видимо да се бави и да не бърза в намирането на ключа и в коването на дъски? Та нали с мотаенето си облагодетелства своя противник?! Дъските трябва да се заковат с един пирон забит до основата. Ако се изкриви първият пирон, се забива втори, за да не се губи време. Стратегията на играча беше да кове по два пирона едновременно. Кривите пирони също се забиват докрай, а Краси подозрително се мотаеше”, съзират конспирация зрителите.
Най-дразнещото в победителката било липсата на елементарни литературни и исторически познания. Тя изобщо не познавала творчеството на Вазов, Любен Каравелов и Йордан Йовков и май дори не е чувала за тях.


Въпреки скандалите и одумването, Веселка е първата жена, печелила „Фермата” до сега – формат, в който по традиция мъжете вземат превес, а дамите почти не стигат до финална битка. В първото си интервю тя сподели, че с парите от наградата ще си купи къща, а част от сумата ще задели с идеята да финансира свой малък бизнес.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.