ОТВРАТ: Ром мастурбира в столичен автобус (ВИДЕО)

0 1 288

Видео разпространено в социалните мрежи предизвика гнева на хиляди потребители. На кадрите се вижда как циганин мастурбира в автобус на градския транспорт в София, забеляза Narod.

Камерите в столичния автобус 119 хванаха перверзен циганин да мастурбира демонстративно пред останалите пътници, докато се вози. На финала мургавият нахалник дори се търка в дама, застанала пред него. За това съобщи общинския съветник Карлос Контрера, който разпространи и видеоклип от позорния случай.

„Има подадена жалба, по която своевременно се прави проверка. Случката е от 9 ноември. Поведението на този тип е недопустимо и общината няма да търпи подобно поведение с бъркане в гащите и притесняване на жени. Като председател на транспортна комисия съм възложил на ЦГМ проверка, записът ще бъде изпратен в 5-то РУ на СДВР. Ще настоявам за най-строго отношение към подобни екземпляри“, написа столичният общински съветник от ВМРО Карлос Контрера във Фейсбук.

Реклама

Според него, става дума за хулиганска проява и на перверзника може да бъде повдигнато обвинение за непристойно поведение на публично място.

Вижте клипа с нахалството на младия пътник:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.