Роди се 5-о дете на Жоро Шопа

0 6 283

Баща за пети път е станал преди около месец Георги Семерджиев – Жоро Шопа, научи „Уикенд” от сподвижници на аферистът от Тополовград. Бившият борец и дясна ръка на Евелин Банев – Брендо е бил зарадван с пеленаче от млада дама, родом от Пловдив, с която поддържа връзка през последните 2 години и която устроил с апартамент в Барселона.Името на младата майка и нова възлюбена на Жоро Шопа се пази в строга тайна, като само най-близките му били наясно с появата на пеленачето. Според мълвата, която се носи из Пловдив, дете на Семерджиев е родила първа братовчедка на настоящата приятелка на Владимир Арабаджиев, син на туристическите босове в немилост Ветко и Маринела Арабаджиеви.


Поредното бащинство на Георги Семерджиев го сварва в твърде напрегнат за него момент. Жоро Шопа води продължителна съдебна битка с родните власти, които опитват да издействат екстрадицията му от Испания от 9 месеца, колкото трае и цяла бременност.
Широкоплещият здравеняк попадна на мушката на правосъдието ни, след като в началото на март в имението му в Кабрера де Мар край Барселона бяха задържани укриващите се хотелиери Ветко и Маринела Арабаджиеви, срещу които се води дело за данъчни измами.

Реклама

Туристическото семейство бе екстрадирано в България през лятото и оттогава е в ареста с повдигнати обвинения. Хазяинът Жоро Шопа обаче цели три пъти бе задържан в испански арест, но впоследствие освобождаван. И до днес цари мистерия какво точно се случва, та властите в Мадрид протакат предаването му у нас.
Според последната официална информация по случая, с давност отпреди месец, Жоро Шопа е напуснал ареста в испанската столица, за да бъде настанен за лечение в клиника в Барселона с тежко заболяване. Заради това властите на Иберийския полуостров са изпратили писмо до прокуратурата у нас и чрез Специализираната структура на Европейския съюз за съдебно сътрудничество „Евроджъст”, че замразяват съдебното дело за екстрадиция, докато Семерджиев не се възстанови напълно от заболяването си.
Познати на Жоро Шопа обаче твърдят, че от доста време той си е у дома, в имението в Кабрера де Мар, тузарско курортно селце край Барселона. По всяка вероятност Семерджиев ще си издейства отсрочка от поне още няколко месеца, допускат негови сподвижници.

Любопитен детайл в тази съдебна каша е, че още преди 6 месеца властите в Швейцария са отменили искането си Семерджиев да им бъде предаден заради разследване за пране на пари, което се води от дълго време срещу него в страната на шоколадите.


В България пък Георги Семерджиев е с повдигнати задочно обвинения за част от престъпната група за пране на пари на Ветко и Маринела Арабаджиеви. Според прокуратурата, голяма част от откритите миналото лято в кутии за обувки в хотел „Маринела” 10 милиона лева, са били на Жоро Шопа, а не на Арабаджиеви. Аферистът от Тополовград е проверяван и за куп съмнителни имотни сделки, за които има съмнения, че са изповядани с пари, придобити от трафик на кокаин.


Що се отнася до интимния статут на Георги Семерджиев, то той все още се води официално женен за съпругата си Нина, от която има три деца – 23-годишния Лоренцо и 8-годишни близнаци. На практика обаче Шопа от години не съжителства с жена си. Той дълго време живееше заедно с красавицата Юлия, от която има дете на 4-годишна възраст, преди да се раздели с нея през лятото на 2017-а.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.