Рак на кожата ли мъчи президента Георги Първанов?

0 369

Георги Първанов има притеснително образувание върху лицето си и трябва спешно да се консултира с дерматолог. На лявата буза на президента е изникнала огромна бенка, която много прилича на меланом. Петното бе заснето от папараците ни в понеделник, когато бившият държавен глава посети Народния театър за поклонението пред Ламбо.

Първанов и Стефан Данаилов не бяха съмишленици в последните години, но навремето се разбираха отлично. Затова и президентът с агентурен ДС псевдоним Гоце отиде да се сбогува с някогашния си добър приятел.
Захлаждането в отношенията на двамата мастити политици настъпи, когато историкът от село Сирищник откъсна част от избирателите и членовете на БСП, за да създаде с тях партията си АБВ. Ламбо избягваше да ругае президента за разцеплението в лявото пространство, но и вече не гледаше с добро око на бившия държавен глава. Сестра му Росица пък приживе директно хулеше Първанов и Ивайло Калфин, наричаше ги фурнаджийски лопати. „Не одобрявам поведението им”, категорична бе тя.


Когато в понеделник експрезидентът пристъпяше към ковчега на народния артист, мнозина разглеждаха с любопитство образуванието на лицето му. То е с големината на монета и тъмна пигментация, асиметрично е и с неравни граници. Със сигурност не е безобидно, но дано поне не е тумор.  

Реклама


Меланомът, на който прилича лезията на Гоце, е най-редкият, но и най- коварен рак на кожата. Той може да се разрасне извънредно бързо и да се разпространи навътре в организма, затова е необходима незабавна хирургична намеса. В напреднали фази лечението на болестта е много трудно и не е желателно да се стига до тях, категорични са онкоспециалистите.


Георги Първанов нямаше никакви кожни проблеми, докато участваше активно в политическия живот на страната. По времето на двата му президентски мандата лицето му беше безупречно чисто, розово и гладко – като бебешко дупе. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.