Алена сензационно: Ламбо сам избрал датата на смъртта си!

0 740

Стефан Данаилов си отиде от този свят минути след 26 ноември – рождената дата на сестра му – актрисата Росица Данаилова. Росица почина преди година на 23 септември, когато е рожденият ден на съпругата на Данаилов – Мария (1937-2014). Това споделиха шокирани близки до семейството на легендарния актьор. Самият Стефан Данаилов издъхна 12 дни преди рождения си ден.

Топастроложката Светлана Тилкова-Алена разкри пред „Ретро” кармични знаци ли са това и направи изключително любопитни тълкувания на символиката в тези съвпадения.– Г-жо Тилкова, как бихте коментирали следните странни съвпадения: Стефан Данаилов почина броени минути след рождения ден на сестра си Росица, а сестра му умира на рождения ден на жената на Данаилов – Мария?

– Стефан Данаилов е роден на амбициозна, целеустремена, волева, но и инатлива дата, а съдбовният му път е изисквал през целия си живот да притъпява своята прибързана импулсивност, която неведнъж е била в негова вреда. Именно тази прибързана импулсивност е причината за късното осъзнаване на сериозността на негов здравословен проблем след продължително самолечение, повлякло след себе си последици, довели до преждевременното му напускане на зримия свят.
На 26 ноември след 22 ч. душата на неговата сестра, родена на същата дата, виждайки, че няма как да бъде стабилизиран и да продължи живота си пълноценно, го е „поканила“ да се присъедини към нея и към своята съпруга в полето на ефирния живот. Неговата душа – вече извън, но все още непрекъснала връзката с тялото, убедена в правотата ѝ, се е съгласила. Не е починал точно на рождения ден на сестра си, а минути по-късно, за да не бъде кончината му тъжен дар за нея, напомняйки ѝ времето на живота, когато са живели заедно.

Душата му е напуснала окончателно физическото тяло в първите минути след полунощ на 27 ноември заради краткотрайни колебания дали постъпва правилно, взимайки това решение, след което връщане няма.

Избрал е неслучайно първите минути на 27 ноември, в лична година на глобални промени, изискваща добре обмислени действия. В месец и ден на анализ и осъзнаване на грешките, които ще успее да поправи някъде напред във времето, освободен от тегобите на страдащата без шанс за подобрение физическа опаковка.
Стефан ни напусна в период на ново начало за него, обещаващ му още години творческа работа, но налагащ изискването да се откаже от политическата си обвързаност, която му е тегнела, заради невъзможността да изневери на своите житейски правила, лоялност и осъзнавайки на подсъзнателно ниво, че нарушава законите на кармата и незримия свят.

Росица Данаилова, сестрата на Стефан, си е отишла от зримия свят на 23 септември 2018 г., на дата, на която е родена Мария Данаилова, неговата съпруга. В житейски период на безкрайни и трудни за овладяване емоции, породени от неразбиране и дори отхвърляне в средата ѝ, в ден на кармична разплата и невъзможност да се сработи с тялото си и с живота си в това земно прераждане, от което е решила да „избяга“. За да не ѝ тегне натрупана негативна карма заради създадени особени и неприемливи за нейните разбирания и житейска философия отношения предимно сред нейните колеги.

Мария Данаилова, съпругата на Стефан, си е отишла от зримия свят в годините, когато той вече е имал първите сериозни здравословни проблеми заради невъзможност да му помогне, заради подчинение на съдбата, налагаща ѝ да прояви търпимост и да не се намесва драстично, дори и ако е в полза на нейния любим съпруг. В лична година и месец, обвързващи я с неподходяща и нездравословна за нея среда. В месец на анализ и осъзнати грешки.

– Намирате ли кармична връзка?

Съвпадението на датите на кончината на Стефан и рождения ден на Росица, както и нейната кончина, съвпадаща с рождения ден на съпругата му Мария, ни разкрива позитивна кармична връзка. В предишно прераждане преди 3 века те са живели заедно като семейство. Тогава Стефан Данаилов е бил женен за сестра си Росица от този живот, а Мария – съпругата му от този живот, е била негова дъщеря.

Тримата са живели в хармония и с много любов и обич, затова съдбата ги е събрала в настоящия живот отново.

След като Росица е повикала своя брат, двете с Мария са посрещнали неговата душа, за да престанат мъките му от страданието на физическото тяло и невъзможността отново да бъде деен, което би го убило много по-бързо от болестите на тялото.

След години, когато и тримата, пречистени във висшите енергийни структури, са готови за следващото си прераждане, отново ще се съберат на планетата Земя или на друга планета – право на личен избор.

– Стефан Данаилов почина 12 дни преди рождения си ден. Има доста случаи, когато хората умират около или дори на рождената си дата. Какво може да означава това?

– Няма правило за това и няма тълкуване, което да дава конкретна информация, дори и при такива съвпадения. Както много пъти съм казвала, душата има точно определена дата и месец за всяко свое следващо раждане, освен ако не реши да избере дата на кармична разплата, която е междинна, и след това да се върне отново, пречистила кармата си, за да се включи в отредения ѝ цикъл на прераждания във физическо тяло в живота на Вечния дух.

Нека бъде ясно: душата сама избира единствено годината си на раждане, мястото, семейството, където ще се прероди. Денят на кончината не е определен, не е отреден съдбовно, защото всяко живо същество живее толкова, колкото поиска. А дали ще си отиде преди рождения си ден, на самия рожден ден, на ден, който е свързан със знака, попадащ в опозиция с рождения зодиакален знак, или на случайна дата, това е обвързано с решението на душата. Когато има страдание на физическото тяло, както е при Стефан Данаилов, на когото също е било нужно време, за да вземе правилното решение.

– Вие познавахте ли лично Стефан Данаилов?

– Запознах се със Стефан Данаилов, когато бях на 12 години. Той беше съсед на едната ми баба и тя го гощаваше със своите уникални баници, а той имаше добър апетит и си хапваше с най-чаровната усмивка, подарък за баба ми.

Нека бъде светъл пътят му към един по-добър свят!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.