Снахата на Катето Евро прибрала семейните й бижута

0 1 877

Катето Евро и снаха й Таня са почти като Есме Султан и Сюрея в турския сериал „Завинаги” по Би Ти Ви. Има само една съществена разлика. В поредицата свекървата не харесва невестата на сина си и даже влиза в открита война с нея, но с времето се преоткриват и истински се обикват. С този хепиенд стартират отношенията на Катето Евро и Таня, пише Уикенд.Двете са изключително близки. Толкова се обичат, че актрисата, която журира в шоуто „България търси талант”, приема снаха си като своя родна дъщеря. Никога не й прави забележки, винаги я подкрепя и даже й е подарила семейните бижута. Таня пък е толкова привързана към Катето, че от ден първи на тяхното запознанство се обръща към нея с „майко”. „Така я чувствам”, казвала е Таня. Това е голяма рядкост в днешно време, изтъквала е Катето Евро с гордост и радост. „Действително в нея виждам момичето, което не съм родила през 1983 г.”, споделяла е актрисата.


Въпросната година тя ражда сина си Александър Кадиев, който с Даниел Петканов води „България търси талант”, а с Деси Стоянова – предаването „Преди обед”, пак по Би Ти Ви. Любопитна подробност е, че актьорът и майка му празнуват рожден ден през една дата. Той – на 30 август, а тя – на 1 септември. Много си приличат по характер или по-точно по силния характер и нрава, затова вероятно често се карат. Да, съгласявала се е Катето, родителите понякога несъзнателно дразнят децата си, от добро го правят.


„Тука от време на време мрънка, че съм досадница или че давам акъл. Аз, че давам, давам, ама това е присъщо за Девата”. Сашко пък откровено е споделял, че често реагира остро на мамините препоръки и още по-остро на забележките й. И даже съжалява. Но какво да се прави?! Все ще се случи, колкото и да се обичат, след като живеят под един покрив.

Реклама


Когато баща му Георги си отива, Катето остава сама. Сашко и приятелката му Таня живеели на квартира. И решили да се преместят в семейния дом в Кокаляне, за да не стои Катето сама, а и да й помагат с работата. Не е лесно да се поддържа къща и двор. Актрисата си живеела на втория етаж, а те – на първия. Разбират се прекрасно. Семейните вечери са традиция, а приятели често прииждат. Звездата от „Оркестър без име” помага с всичко на младите и като всеотдайна баба винаги е готова да ги отмени в грижите за малката Катерина, която е кръстена на нея.
„Не искахме да е сама повече. Още повече, като се роди Кати, тя много ни помага. Виждам колко е щастлива… Много ми харесва. Даже съжалявам, че 3-4 години не сме живели с нея”, споделяла е снахата Таня.


Когато Сашо е на работа, което е всеки ден, свекървата и снахата си правят компания. Таня, която преди да се задоми с Александър Кадиев, бе професионална салса танцьорка и инструктор, е благодарна, че има свекърва като Катето Евро. Актрисата я приела топло още от самото начало, а с времето толкова я обикнала, че все гледала да се чувства добре. „Благодаря й, че ме обича толкова много и ми го показва всеки ден. Благодаря й за това, че ми помага в отглеждането на Кати. Обожавам я и тя много добре го знае”, споделяла е Таня и е допълвала, че иска да се научи да е щедра като Катето Евро.


Свекървата никога не й натрапвала съвети. Какво остава пък да й повиши тон. Таня дори търси компанията на Катето. „Никога жената не е досадна. Толкова е деликатна. Прави забележки само на него, на мен – никога. Не знам защо, явно аз не я дразня с нищо”, казвала е Таня. Изтъквала е даже, че Катето винаги е права, когато прави забележки на Сашо. Той пък много се дразнел на това. И ако се чувства изморен от натовареното си ежедневие – ето ти скандал. Но и когато се карат, актьорите пак са забавни. „Скараме ли се, почвам да го плаша: „Ей сега ще зазидам стълбите. Викам майстор!”. Но това не може да стане, естествено”, разказвала е Катето. Понякога пък той се сърдел, че много често се слиза до техния етаж. „А всъщност той по-често се качва на моя. Когато аз сляза за нещо, то е или за да видя какво става с котлето, или да им занеса нещо за ядене, или да взема детето. Не ходя да им гостувам”, разяснявала е Катето Евро.
Двамата решили да сложат край на караниците си, като поседят дърво помежду си, както е поверието. Уж да си отиде лошата енергия. Къде ти, черешата, която посадили пораснала, започнала да ражда плод, а Катето и Сашо още се карат. Характерите им са такива. Добре, че бързо им минава и много се обичат. Александър Кадиев пък много съжалява, когато прекали. „По-скоро се държа неблагодарно към нея. Не знам защо, характерът ми е такъв и по-скоро повече се дървя на майка си, отколкото да проявявам уважение, за което съжалявам”, споделял е водещият.


По-интересното е, че Таня винаги е на страната на свекърва си. „Чудната снахица”, както я нарича, е спокоен характер. За сина си пък актрисата е казвала, че е избухлив, нервен и емоционален. Таня й помага в домакинството, а и в градината. Двете заедно се грижат за малката Кати. Тя е най-голямата радост за актрисата. „Да видиш детето на твое дете. Това е неземна история, чудо, уникално усещане. Животът има смисъл. Всичко, което си направил, дори да се забрави, продължава в нея и ти оставяш една следа в света с тази божественост в очите й… от тях ме гледат очите на моето малко момченце”, споделяла е Катето Евро през сълзи.


Колкото обича сина си, толкова обича Таня. Даже й подарил семейните бижута.. Катето дала на снахата златни кръстче и гривничка, които пази от майка си Йорданка, както и своя годежен пръстен. „Наричам я „майка” много отдавна и така я чувствам. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.