НЕПУБЛИКУВАНО! Надникнахме ОТВЪТРЕ в испанския палат на любовницата на Бойко! + СНИМКИ на една от колите й (Единствено ТУК)

4 34 899

Външните щори винаги са пуснати! Дуварите са високи, огромни. Видимо са взети всички мерки за сигурността и конфиденциалността на палата, в който живее прословутата манекенка Борислава Йовчева, сочена за любовница на премиера Бойко Борисов.

За въпросната къща в Барселона се изписа доста, но никога досега не са излизали толкова подробни снимки на имота. Единствено ние от Narod.bg успяхме да стигнем до портите на една от най-коментираните испански резиденции у нас и да надникнем отвътре.

Но нека първо си припомним…

„Искам да подчертая, че моят брат се занимаваше с много неща в България и къщата я получихме като част от плащане по някаква негова сделка и той я записа на името на баща ми.“ Така Мис Бикини 2006 коментира разследването около имота си. Моделката стана обект на небивал интерес покрай слуховете, че е любовница на Бойко Борисов и именно той й подсигурил въпросния имот срещу 1,7 млн. евро – пари с неясен произход.

Къщата в действителност се води на името на баща й – водопроводчик от петричкото село Кулата. В нея Борислава живее заедно с дъщеричката си Ема, която според упорития слух е

плод на любовта на Мис Бикини с премиера.

Кепенците винаги са затворени

Редица документи и факти сочат, че финансирането на прословутата къща е извършено от братовчеда на Бойко Борисов Радослав Иванов. Намесени са още две лица, близки до премиера, както и разбира се – офшорна компания, превела прехвърлила сумата от 1,7 милиона евро към фирмата на Йовчева.

Както Борисов, така и Борислава отричат да се познават, макар че премиерът е доказано близък с брата на Йовчева – футболиста Станко Йовчев. Манекенката дори демонстрира неприязън и откровена антипатия към премиера, за да бъде още по-убедителна: „Няма как да ме свързват точно мен с Бойко Борисов, защото аз с такива като него няма как да се виждам, още повече да си легна. Много ми е под интелекта“.

Къща за милиони

Къщата на Йовчева от птичи поглед

Реклама

И така, да преминем към имота в Барселона, с чиито снимки разполага единствено narod.bg. Освен вътрешния и външния басейн, триетажният палат разкри още любопитни подробности пред нас.

След като надзърнахме през оградата, видяхме и един от автомобилите на манекенката (според официалната информация палатът разполага с 4 паркоместа). Оказа се, че Борислава кара обикновен „Mercedes“ B-класа, чиято цена втора ръка върви около 10 000 лева. Доста скромно като за любовница на премиера, но пък да не забравяме, че в гаража има още три коли…

Колата на любовницата на Бойко

Макар всички кепенци на луксозното имение да са винаги спуснати, успяхме да надникнем и в едно от външните пространства, обособено като навес. Детска акумулаторна кола (марка „Mercedes“ – като на мама), розово детско колело и столче са част от принадлежностите на малката Ема, сочена за тайната дъщеричка на Борисов. Между другото, момиченцето се радва и на

водна пързалка край външния басейн,

който по екзотичен начин преминава в тунел под къщата.

Малката Никол също се радва на Мерцедес

Проста сметка показва, че ако имотът е закупен срещу 1.7 милиона евро, то за обзавеждането му и подсигуряването на всички екстри е вложен поне още милион.

Дори да повярваме на твърденията й, че не е любовница на Бойко Борисов, не става ясно как Мис Бикини е станала горд собственик на този лукс?

Това обаче не е всичко. Разполагаме с още снимки от воаяжите на Йовчева, които също са цифра. Очаквайте скоро в narod.bg!

4 Коментара
  1. Градинаров казва

    Може отдолу оная и работа да е позлатена ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.