„Гавра“ с Трабант в центъра на София

0 166

Социалната мрежа Фейсбук настръхна заради дебилно престъпление в центъра на София. Оказа се, че това, което се случва по пътищата в областта минава всякакви граници.

Вчера се появи скандална снимка, от която се видя какво прави столичен шофьор с двете си малки деца. Сега друга случка успя да разбуни страстите в нета. Мъж засне каква грозна гавра са направили неизвестни извършители с Трабант, паркиран на улица ул. „Любен Каравелов“, която се намира в центъра на София.

Реклама

„Автомобилът е с редовна регистрация, в движение, паркиран съвсем правилно в центъра на София без да пречи на никой. Някои хора биха го намерили за смешно, но е по скоро признак на тотална деградация“, споделя Мартин, който публикува снимките.

Под фотосите му веднага заваляха куп коментари. Някои хора се възхищаваха на състоянието на източногерманския автомобил, произвеждани между 1957 и 1991 г. в автомобилния завод VEB „Sachsenring“ в Цвикау, Германската демократична република. Други пък жестоко осъдиха посегателството над колата, но имаше и такива, които разгледаха цялата ситуация от комична гледна точка. [null] Кои е извършителят на това дело все още не е ясно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.