Бившата първа дама Юлиана: Срамувам се, че бях жена на Плевнелиев! Бившият ми оглупява фатално покрай Деси Банова!

0 14 357

Юлиана – бившата съпруга на Росен Плевнелиев, вече не ще и да чуе за него. Госпожата се срамува, че е делила покрив и постеля с човек, когото мнозинството българи наричат иронично Пастирката. И недоумява как е издържала цели 17 години преди да се реши да го напусне, пише Укенд.Красивата столичанка си даваше сметка, че мъжът й е недостоен за държавен глава още по времето, когато той властваше на „Дондуков” 2. Затова и не искаше да го придружава по официални мероприятия и категорично отказваше да се афишира като президентша. „По-добре хората да не ме свързват този с човек”, споделяше тя пред приятелския си антураж. И допълваше, че загубила уважение към мъжа си покрай безбройните му политически гафове.

Реклама


И след развода от 2017-а година Юлиана продължи да се срамува от Росен. Тогава вече я възмущаваха не толкова издънките му като общественик, а парадирането му с новата му любов. Плевнелиев започна да дава съвместни интервюта със синоптичката Деси Банова по телевизии и печатни издания, в които двамата обясняваха колко са влюбени един в друг, разказваха куп подробности за трепетите си и предизвикваха снизходителни усмивки. „Не съм очаквала, че бащата на синовете ми ще се окаже такъм инфантил”, ядосваше се в онзи период бившата съпруга на президента пред приятелките си.
От няколко седмици насам разочарованието на Юлиана от експоловинката й станало още по голямо. 44-годишната госпожа не могла да преглътне последните медийни изяви на някогашния си мъж, в които той обяви хората от градската десница за съглашатели с БСП и Мая Манолова, а Иван Костов за човек, внасящ разкол сред демократите. Самата експрезидентша е с десни политически възгледи и харесва лидерите на „Демократична България” и дори Командира.

На Юлиана все по-често й звънели съмишленици, за да я питат защо бившият й мъж се държи неадекватно след кметските избори. Та нали хората, които сега напада яростно, навремето му бяха поддръжници и се кълняха, че ще го подкрепят безусловно, ако се кандидатира за втори президентски мандат. Защо е това предателство спрямо тях, защо така обръща палачинката?
„Питайте си го най-добре него на какво се дължи идиотската промяна в поведението му? Може пък да оглупява покрай Деси Банова… С Росен вече нищо не ме свързва. Даже съм забравила, че сме били семейство”, казвала Юлиана.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.