Специално за Narod.bg от Израел: Тук е страшно!

0 186

Източник на Narod.bg сподели специално за сайта ни какво се случва в Израел, след като МнВР предупреди българските граждани да не пътуват до страната предвид сложната обстановка там.

Ракети бяха изстреляна от ивицата Газа към Израел. Палестинските групировки и израелските въоръжени сили от няколко часа си разменят удари, след като при бомбардировка в Газа рано тази сутрин бяха убити командирът на военното крило на групировката Ислямски джихад Баха Абу ал Ата и съпругата му Асма. Ранени са и чети от децата им.

Израелските военни наредиха на населението в голяма част от страната до края на дена да си остане у дома и да избягва места, където се събират много хора, тъй като се очаква масираният ракетен обстрел от Газа да продължи, предаде Асошиейтед прес.

Реклама

Източник на Narod.bg сподели специално за сайта:

От 6 ч сутринта досега от Газа към нас са изстреляни вече повече от 150 ракети. Стигнаха не само до нас, в центъра, но и до Модиин, на 30 км от Йерушалайм.

Направо сърцето ме боли за живеещите на юг – Ашдот, Ашкелон, Сдерот… Има засегнати къщи и дори една фабрика. Всичко е по повод убийството в Сирия на един от лидерите на арабските десни екстремисти.  В момента има леко затишие, докато го погребват.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.