Ювеналното законодателство в България – пипалата на глобализма (конференция в СБЖ)

0 144

Глобализмът прилича на гигантски октопод, обхванал с пипалата си планетата. И понеже хората могат да му се противопоставят само обединени, той иска да разруши всякакви форми на човешко обединение, най-вече традиционните, каквито са семейството, религията, нацията и националната държава.

Най-новата глобалистка стратегия, насочена срещу семейството, предвижда внедряване на т.н. „ювенално законодателство”, разрушаващо тясната връзка между родители и деца. Това законодателство, видите ли, си поставя за цел да защитава децата от техните родители…?! – сатанинска идея, родена в глобалиските свърталища.

Реклама

С извършените вече промени в Закона за защита на детето и с новоприетия Закон за социалните услуги се налагат ужасяващи клаузи, изземващи традиционната власт на родителя над детето и предоставящи я на платените от глобализма НПО-та.

С цел да си изясним по-добре смисъла на законодателните промени и алармираме обществото за тях, организираме Конференция с дискусия по ювеналното законодателство в България.

Своето участие в нея са потвърдили акад. Георги Марков (историк от БАН), проф. Нако Стефанов (от СУ, икономист и общественик), проф. Георги Петров (педагог от СУ), Румен Дечев, политолог и журналист, председател на Народно социално движение, Слободан Живкович (сръбски журналист) и други. Очакваме гости от чужбина, надяваме се на присъствието и на българските медии.

Конференцията ще се проведе на 9 ноември, събота, от 11,00 в Клуба на журналиста, СБЖ, ул. Граф Игнатиев №4, ет.2. Ще бъде заснета и излъчена във фейсбук.
Каним всички, които са съпричастни към темата, да участват, а най-активните – да се включат в организацията. Заедно ще победим, разделят ли ни, загубени сме!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.