Телевизията на Дългия по-охранявана от бункер на ВИС-2! Мутри със слушалки вардят чалгаря като наркобарон

0 418

Чака-рака месията Слави Трифонов обърна телевизията си „Седми осми“ в мафиотски бункер, който се охранява по-мощно от щаб на колумбийски наркокартел. 

Реклама


Пиле не може да прехвръкне покрай сградата, където се помещава новата медия на Дългия, видяха папараците на ПИК. 

Половин час преди да пристигне турбочалгарят, по двама яки охранители, оборудвани със слушалки, излизат на оглед в района. Проверяват всяка кола, ослушват се, снимат и оглеждат и пътниците. 

„Все едно теренът им е бащиния и частна собственост. Тук са паркинги на две кооперации, а заради тях не може човек да се прибере спокойно. Все едно е военно положение“, жалват се и местни граждани, стреснати от мутрите на Дългия. 

След като охранителите се уверяват, че периметърът е „чист“, двамата като кучета застават от двете страни на сградата в очакване на господаря си.

„Спасителят на нацията“ и новоизлюпен партиец Трифонов се задава с кортеж от два огромни джипа, тъпкани с мутри със слушалки. Досущ като наркобарон и като приятелчетата си от ВИС-2, той не си показва носа навън, а директно се шмугва в специален безистен, където няма открита видимост. 

Дългия се е приютил в бившата сграда на фалиралата телевизия ТВ7 на банкера беглец Цветан Василев. 

Като мутри от зората на прехода се придвижват и хората му, видя ПИК. Сценаристът на Трифонов Иво Сиромахов кара лъскав джип за 200 бона, от който едва слиза заради ниския си ръст.

Още по-скъп е и джипът на рапъра Криско. Певецът, който подкрепи кампанията на Мая Манолова и е една от топлите връзки между Слави и нея, яха мощен джип „Мерцедес“ за четвърт милион. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.