Врагът на Девствената поетеса се разведе с колежката, която залюби на делото

0 428

 Врагът на Девствената поетеса Албена Хинкова – поетът Николай Славов се е развел с колежката си Стефка Тотева, научи, narod.bg

Бракът им изтраял едва три години. Любовта им пламна по време на култовото дело, в която пловдивската стихоплетка доказа в съда неопетнения си химен цели 2 годиони.

Между две съдебни заседания подсъдимият Славов  се врече във вярност на поетесата и дългогодишен журналист в радио Пловдив – Стефка Тотева, пише „Телеграф”.

Реклама

Двамата скрепиха с официален подпис в Дома на младоженците в Пловдив любовта си, разгоряла се по време на култовото дело.

И за Стефка, и за Николай това не е първи граждански брак, защото и двамата имат по два неуспешни. За решителната си стъпка в понеделник казват, че е добре обмислена и всеки един от тях е намерил своята половинка в живота.

Любовта им се разгоряла преди около 9 месеца, въпреки че двамата се познавали много преди това покрай литературните си занимания. Още през пролетта на тази година, когато течаха делата в районния съд в Пловдив срещу Николай, двамата обявиха, че живеят заедно и намекнаха за предстоящия брак.

Името на Николай Славов нашумя покрай иска за 3000 лева, който заведе колежката му от литературния клуб „Младост“ Албена Хинкова. Тя му се обидила на фразата: „Абе, моме, макар че ти не си мома, но това няма никакво значение“. Хинкова веднага му казала, че е девствена, въпреки че тогава била на 39 години. Тя се освидетелствала в съдебна медицина и завела иска. Делото започна през есента на 2014г. и продължи през цялата 2015г., като в съдебната зала бяха призовавани редица свидетели на сценката. Междувременно по искане на адвоката на подсъдимия на Хинкова й бе направен втори преглед, който установи, че тя със сигурност е девствена. Въпреки това  Николай Славов бе оправдан категорично на първа инстанция.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.