Филм на ужасите: Леличка тормози дете в ясла: Млъкни, мръсницо! Животно мръсно!

0 325

Обиди и насилие в яслена група на детска градина. Родители от София записаха тайно как минава денят на детето им в детската ясла, съобщава Би Ти Ви.

„Млъкни, бе! Млъкни, бе! Млъкни, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си я, бе! Затвори си я, бе!”. Това са възгласите, които се чуват на записа.

Никол е на година и седем месеца и още не може да говори. Родителите й обаче забелязали промяна в поведението й.

„Започнаха истерии, плач, свиване до стена с треперещи ръчички, агресия – започна да удря, да скубе”, Илиана Джонева, майка на Никол. Тогава монтирали записващо устройство в любимата играчка.

„В тази играчка, която е в нея. И вечерта изпаднахме в шок”, обясни Лориан Джонев, баща на Никол.

Реклама

„Какво искаш! Какво искаш! Мръсницо! Животно мръсно!” „Чуват се удари.

В рамките на пет часа четири пъти яде шамари. Записът е направен на 31 октомври в 27 детска градина”, заяви Илиана Джонева, майка на Никол.

Родителите са подали жалба в районната администрация. А от Столичната община заявиха, че ще направят проверка за случващото се вътре. Служителката от записа е медицинска сестра по заместване. Отказа да участва в репортажа. По телефона каза, че не е обиждала и удряла детето. И не чувства вина.

Пред работодателя си обаче е признала за случилото се. В обяснение до директорката на детската градина, служителката пише, че е била уморена и изнервена, затова се и случило това, каза пред Би Ти Ви Галина Христова, директор на ДГ 27 „Детска китка“. Директорката я е предложила за дисциплинарно наказание. Какво да бъде то трябва да реши кметът на район „Надежда“.

Родителите настояват служителката никога повече да не работи с деца. И се надяват, че другите родители също ще бъдат нащрек за проява на агресия.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.