Астроложка отсече: Лошо е, че изборите са в цикъл на ретрограден Меркурий

0 62

Лошо е, че изборите са в цикъл на ретрограден Меркурий. Не знам дали ще е това, което искаме. Този период подтиква хората да правят глупости, коментира в интервю за „Фокус“ астрологът Ива Иванова.

Тя предупреди, че в този период трябва да внимаваме с това какви договори подписваме.

Реклама

Кои от хората около нас ни стават много близки. Може някой да ни постави в ситуация, след като ни е поканил на вечеря, да поиска услуга от нас. Разбираме в момента или малко по-нататък, че нещата не са точно такива. В периода на ретроградност имаме възможност да направим див скандал на майка си или на хората, които са около нас. Да кажем неща, които не мислим и след това да съжаляваме. Имаме възможност да се извиним и да поправим. Меркурий ни дава възможност да си купим телефон, който се оказва, че не е този, който се искали. В периода на ретроградност на Меркурий може да видим апартамент, за който си помислим, че е жилището на мечтите ни, а след това да се окаже, че нещата не са както трябва„, обясни още Ива Иванова.

Тя допълни че действието на ретрограден Меркурий се развива във воден знак и вероятността да бъдем излъгани е много голяма.

„В този период интуицията ни не работи, както обикновено. По-склонни сме да бъдем излъгани. Създаваме си впечатления и мечти, които не са точно тези, които са ни необходими“, каза още астроложката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.