Ани Салич се дипломира на 50

0 176

Ани Салич официално се дипломира в четвъртък (31 октомври), видя Narod.bg

Водещата на Новините по нова телевизия завърши специалност „Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма“ във Военна академия „Г.С. Раковски“. Преди време любимото лице от екрана се похвали в социалните мрежи, че е приключила с образованието си и написа „Интересно е да учиш на 50“.

Реклама

В интернет вече има снимки от дипломирането на новинарката, а под тях изобилстват честитки за поредния успех. На тържественото завършване на випуска присъства президентът Румен Радев, началникът на отбраната ген. Андрей Боцев и други. Държавният глава прие почетния караул по повод завършването на випуск Княз Александър I“ – II смяна на Военна академия „Г.С. Раковски“. В тържествения ритуал участваха началникът на Академията ген. Груди Ангелов и академичното ръководство на първото висше военно училище, както и гвардейският духов оркестър.

През април тази година Ани Салич, която е родом от Благоевград, чукна 50. Тя завършва английска езикова гимназия в родния си град, а след това специалност „Научна информация“ в Колежа по библиотечно дело в София.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.