Звездите на „Каналето” се събират след 15 години раздяла! Камен Во на заплата при Слави

0 3 231

Слави Трифонов и Камен Воденичаров отново ще работят заедно 15 години след като пътищата им се разделиха. Новината съобщи Дългия на страниците си в социалните мрежи, които са единственият канал за масова комуникация, който той ползва, откакто напусна Би Ти Ви. Бившият му колега от „Каналето” ще води предаване по телевизия „Седем осми”, която тръгва в понеделник, пише Уикенд.

„Уважаеми зрители, гледайте „Вечерта на Ку-ку Бенд” всяка сряда от 20 часа и 30 минути по телевизия „7/8 ТВ”! Щрак! Изненадите не спират!” Това са думите, с които Камен Воденичаров обяви завръщането си при Слави в рекламния клип на новото предаване. Цялото видео показва влизането му зад сцената на шоуто, здрависването с всеки от екипа, излизането на сцената, където се среща с Борис Солтарийски, Евгени Димиров-Маестрото, Годжи и всички останали емблематични лица от „Ку-ку Бенд”. Самото студио много напомня това на „Шоуто на Слави”, ето защо най-вероятно заклетите фенове на Дългия бързо ще свикнат с него. Главните действащи лица също не се променят – всички, които и досега имахме възможност да гледаме в компанията на учиндолеца. Няма промяна дори при певиците – остават Невена Цонева и Лилия Стефанова. Нов е само водещият – Камен Воденичаров.


Той не е работил със Слави Трифонов от есента на 2004 г., когато по БНТ бе излъчено последното предаване на шоуто, което се редуваха да водят – „Каналето”. После Воденичаров се ориентира към продуциране на по-слаби откъм зрителски интерес предавания и филми, които комбинира с отварянето на музикалната телевизия „ММ”, докато Слави и „Ку-ку Бенд” създадоха предаването „Хъщове”, а после – „Шоуто на Слави” в Би Ти Ви.

Реклама


Години наред се говореше, че Трифонов и Воденичаров са скарани, но тези слухове бяха прекратени с няколко гостувания на Камен при Дългия. Последното бе през януари. Засега не е ясно колко пари е предложил Трифонов на бившия си колега, за да започне работа в новата му телевизия. Но съдейки по реакциите на новината, ходът е хитър и най-вероятно ще се окаже успешен. Повечето фенове реагират с ентусиазъм, макар и да не липсват остроумни забележки от типа на „А Марта Вачкова кога?”.


„Вечерта на „Ку-ку Бенд” е първото предаване от програмата на 7/8 ТВ, което Дългия обявява, като се изключи „Вечерното шоу на Слави Трифонов”, за което той съобщи миналата седмица. То е наследник на „Шоуто на Слави”. Както „Уикенд” писа, ще се излъчва всяка делнична вечер от 22 часа. Цялата тв програма на 7/8 ТВ ще е бъде 5 часа – от седем до дванайсет вечерта. Засега няма да има новини. Затова пък шоуменът от Учиндол отново е ангажирал своите любимци от актьорските вечери в Би Ти Ви. Вече текат рекламни клипове на телевизията с участието на Краси Радков, Мариан Бачев и Иво Сиромахив в образи, които са добре познати от години и най-вероятно ще продължат да се експлоатират.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.