Ето защо Ивайло Захариев е в развод! 7 години бил мъж под чехъл, съпругата му свали халката си, актьорът още я носи! (Още разкрития)

0 5 264


Звездата на хитовата кримка „Под прикритие” Ивайло Захариев, който играе ролята на бизнесмена Калоян в новия български сериал „Пътят на честта” по Нова телевизия се е разделил с жена си Миряна, потвърдиха пред „Уикенд” слуховете негови приятели. 7 години след сватбата си, актьорът и майката на двамата му сина – 6-годишният Филип и 5-годишният Дамян, са сложили край на отношенията му.

Ивайло Захариев се е изнесъл на квартира в близост до жилището, в което живеят съпругата му Миряна и децата. Въпреки че били в обтегнати отношения с половинката си, младият актьор продължавал да е все така всеотдаен родител. Всяка сутрин той отивал до дома им в близост до Централни хали, за да отведе момчетата на детска градина. Вечер, ако нямал ангажименти, ги връщал обратно вкъщи и седял при тях докато Миряна се прибере от Би Ти Ви. В медията бившата му половинка се труди като пиар и мениджър на новините.


Според запознати с кариерното израстване на симпатичната брюнетка, именно тя била главата на семейството им от самото му начало.

„Колкото тя е пробивна, амбициозна и оправна, толкова той е затворен, притеснителен и скромен”, коментират запознати със семейната им драма. Те са категорични, че напук на слуховете за изневяра, в двойката им нямало трети човек. В дома им обаче командорела Миряна, а Ивайло кротко се оставял да е мъж под чехъл.


В „Пътят на честта” ролята на бизнесмена Калоян, който е семеен мъж, изоставен от жена си с двете им деца, е коренно противоположна на образа на Ивайло в реалността. Отношенията на Захариеви започнали да охладняват миналото лято. Актьорът буквално е изтрит от профила на Миряна във фейсбук. Не е харесала дори снимката, която Ивайло е споделил като спомен, от раждането на по-малкия им син Дамян. През октомври, когато Ивайло празнува 35-ия си рожден ден, пиарката е отбелязала със снимки и лични послания празниците на татко си и брат си, но е пропуснала да честити на бащата на децата си. Миряна се притеснявала, че гонещият 40-те Ивайло няма да е вечно секс символ, който получава роли най-вече заради визията си. Захариев се снимал в сериали само от дъжд на вятър и нямал постоянни доходи.

Реклама

Разговорите им на тема пари зачестили и двамата започнали все по-често да се карат.


„Днес е още един чудесен ден. Не търси щастието. То вече е тук. Щом сме свободни да бъдем това, което сме, да вярваме в това, което ни дава живот, и най-вече, че обичаме, значи живеем щастлив живот (дори в някой момент да го забравяме). А аз само ти го напомням. Казах ти, че е чудесен ден, нали”, отправил е послание в личния си профил актьорът, но не стана ясно към кого е адресирано. Миряна не хареса и този негов романтичен пост в интернет.


Съдбата срещнала Ивайло и Миряна преди 10 години.
Запознали се в протестантска църква. Само няколко месеца след първата им среща, актьорът събрал смелост да й предложи брак. През 2012 г. те си казали „да” на пищно празненство пред 120 гости. Церемонията се провела изцяло в протестантските традиции. Любопитен факт около връзката на Ивайло и Миряна е, че актьорът не е имал интимни отношения с любимата си до първата им брачна нощ. Целунал я за първи път едва в сватбения им ден.


Младоженците изрично помолили гостите си да донесат вместо цветя плик с пари, които да отидат в подкрепа на младежи, които напускат домовете за изоставени деца. Булката решила да обвърже сватбения си ден с каузата, защото по онова време работела във фондация за сираци. По време на ритуала, в който Ивайло и Миряна си разменили обети, младоженците си обещали, но не се заклели, че ще са си верни докато смъртта ги раздели.  Едва, когато пастор Калоян Курдоманов изрекъл: „Иво, можеш да я целунеш”, Захариев вдигна булото на младоженката и за сефте целунал Миряна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.