Гаджето на Борислав Игнатов иска 1 милион лева за мръснишките си снимки (Копие от исковата молба)

0 3 232

Годеницата на кандидата за кмет на София Борислав Игнатов от Демократична България – Йорданка Д. Михайлова, заведе иск за рекордна сума заради порнографските снимки, които бяха публиувани в началото на кампанията. Младата дама иска внушителната сума от 1 милион лева от сайта, който преди началото на кампанията за вота публикува нейни втрещяващи интимни снимки.

Новината дойде от самия Игнатов, а от документацията по делото става ясно, че искът е частичен, като държавната такса е платена за едва 30 бона от общия. Самият кандидат за кмет на София не отрича, че фотосите на половинката му са истински, а не колаж или монтаж.Тя до този момент не е давала изявление.

С тези непристойни снимки Йорданка Михайлова е била изнудвана от предишния си приятел, за което тя е подала жалба в МВР. След като се разделят, той ги публикува в няколко порнографски сайта. Против волята й, фотосите се появиха и в информационна агенция в началото на изборната битка за кмет на София.

Реклама

Юристи коментираха пред Lupa.bg, че размерът на исканото обезщетение е видимо извън пропорции. Най-вероятно подобна шокираща сума няма да бъде присъдена, но целта очевидно е друга.

Кандидат-кметът, който се появи в последния голям телевизионен дебат вчера и показа дома си в кв. „Дружба-2“, бе подложен на унищожителни критики заради странния интериор в него. Червени тапети и облицовки в жълто и черно предизвикаха ожесточен дебат и сред поддръжниците, и сред опонентите му в социалните мрежи. Игнатов се оправда, че жилището, което обитава, е наето от него, а интериорът е дело на собственика.

„Нито съм автор на интериора, нито ме интересува, ама явно няма какво друго да измислят“, написа той по повод язвителните публикации за яркочервените тапети, присъщи по-скоро за публичен дом. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.