Фандъкова и Манолова показаха жилищата си (СНИМКИ)

0 482

Основните кандидати за кмет на столицата ни поканиха на гости в домовете си

Йорданка Фандъкова заедно с основната си противничка  за кметския стол отговориха на въпросите, които вълнуват избирателите.  А именно къде живее следващия кмет, какъв стил на живот поддържа и какъв транспорт използва, за да се придвижва из града.

Оказа се, че Фандъкова живее в апартамент, който не е голям в един от новите блокове на столичния квартал „Манастирски ливади”заедно с половинката си. Жилището на сега действащата кметица, която се бори за нов мандат е подредено и уютно. От голямата му тераса се разкрива чудна гледка към Витоша, благодарение на това, че дома се намира на висок етаж.

Реклама

Снимки: Блиц

В същата сграда живее и дъщеря й заедно със съпруга си и внуците. Кандидатът на ГЕРБ има личен автомобил от марката Тойота. С който се придвижва. Но признава, че понякога използва и градския транспорт – тролейбус 7 или пък трамвай 7.

Мая Манолова, която е независим кандидат за кмет на столицата и е подкрепена от БСП обитава жилище в квартал „Хладилника”. Което е в голяма близост до метро станция „Витоша”. Тя живее там заедно с Ангел Найденов, с който станаха законни съпруг и съпруга преди три години.

Снимки: Блиц

Сградата е добре поддържана и е в близост до Южния парк. Манолова не шофира и ходи на работа с такси или с метрото. За да се прибере вкъщи обаче предпочита метрото защото е много по-бързо, предават от Блиц.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.