Пинчера излезе от лудницата с разстроена психика! Алкохоличка съсипа живота на олимпийския шампион Даниел Петров

0 1 631

Впиянчена жена почерни живота на олимпийския ни шампион по бокс Даниел Петров – Пинчера. На 48 години златният медалист от Антланта-96 се е превърнал в тотална развалина. Наскоро Дидо излезе от психиатрията, напълно съсипан от живота с доскорошната си съпруга Светла. Сам признава, че няколко пъти е мислил да се самоубива, а в момента е изпаднал в безпътица, пише „Уикенд“.

Пинчера, който вече има един брак с дъщеря, преди време се събра с втората си жена Светла. Първоначално работеше в отдела за тежки престъпления на криминалната полиция, но се отказа с мотива, че работата там го побърква.

„Събирал съм парчета от нарязано човешко тяло“,

разправяше навремето бившият боксьор. След това почна като треньор, а за последно работеше като шофьор заедно с жена си в общината в столичния квартал „Дружба – 1“.
Тормозът почнал преди няколко години, когато Светла изведнъж взела да изтрещява. Започнала да пие, озлобявала. Често скачала на бой на мъжа си и го гонела от жилището им. По думите на Даниел, няколко пъти му е вадила нож в хода на семейните скандали. Заради крясъците и клетвите й, съседите са викали полиция в апартамента им. „Даниел също си пийва, често не й е оставаше длъжен. Нямаше вечер без скандал. Дъщеря им Вероника и синът на Светла от първия й брак направо се побъркваха, милите…“, разказват техни близки.
Стигнало се дотам, че

Светла и брат й една нощ извикали по полиция

Обвинили Даниел, че пребива жена си. Същата вечер тя си събрала багажа, взела децата и отишла да живее при роднините си в Бухово. А няколко дни по-късно изважда ограничителна заповед, според която Пинчера няма право да я приближава на 200 метра. И то приположение, че и двамата работят в общината!
Според медицинското удостоверение, Светла имала синини, за които твърди, че са от побой. Даниел Петров опонира, че когато се напие, Светла ходи на зиг-заг и се удря в ръбовете на стените и мебелите. В крайна сметка жената завежда две дела срещу него. Първото е за домашно насилие, което обаче отпада в съда, а другото за издръжката на детето им. Продължава да го тормози, като подава жалба в кварталния участък, че Даниел

нарушава забраната да я доближава на 200 метра,

докато ходи на работа. Кметът на района Ивайло Цеков се видял в чудо какво да ги прави.
През юни състоянието на олимпийския шампион се влошава. Започва да губи равновесие, влиза в болница. Диагнозата е нарушена нервна система и увреждане в черния дроб. Петров твърди, че не е от пиенето, а от бокса – често противникът млати именно там. Докато лежи, изпада в делириум. Почва да получава халюцинации, да буйства. Накрая го откарват в психодиспансера до Сточна гара.
Наскоро Дидо е излязъл от лудницата, и в момента е на домашно лечение. За него се грижат майка му и голямата му дъщеря Веселина. Взима лекарства, храни се с мед, мляко и яйца, приема чайове и билки. Надява се, че ще успее да си стъпи на краката след нокаута, в който го е пратил животът.

Реклама


Даниел Петров беше един от най-славните ни боксьори през 90-те години. Роденият на 8 септември 1971 г. във Варна дребосък се биеше в най-леката категория до 48 кг. В актива си има златен и сребърен олимпийски медал, както и световна и европейска титла. Най-големият му успех е шампионският медал на игрите в Атланта-96, където във финала би филипинеца Мансуело Веласко и грабна трофея. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.