Кристина Патрашкова: Партията на Слави се роди по мутренски тертип, а учредителите бяха третирани като безправните жени от сериала „Историята на прислужницата“

0 1 013

Кристина Патрашкова:  Партията на Слави се роди по мутренски тертип, а учредителите бяха третирани като безправните жени от сериала „Историята на прислужницата“

Слави Трифонов най-накрая даде старт на политическия си проект. Направи го в пълна секретност миналата събота и не допусна нито един журналист в столичната зала „Рейнбоу плаза“, където бе поставено началото на епохалното събитие, пише Кристина Патрашкова в коментар за ‚Галерия“.

Учредителите бяха унизени още преди да бъде раздаден уставът. Те се събраха на уреченото място в 11 часа и безмълвно чакаха докато започне събитието в 14.

Минути преди това да се случи Слави пристигна с черен джип и със засилена охрана. Учредителите бяха третирани като безправните жени от сериала „Историята на прислужницата“, от които нищо не зависи, защото са пионки в ръцете на господарите си. Телефоните им бяха отнети и заключени в специални шкафчета, точно както го правят босовете във всяка банда. Учредяването на партията отне точно 20 минути.

Реклама

Слави произнесъл кратко гневно слово в стила на тирадите си в шоуто и в духа на прословутия му референдум. Казал, че не е жаден за власт, а за справедливост. Тръгнал си по същия церемониален начин, по който дошъл.

Раждането на „Няма такава държава“ стана по мутренски тертип. Откакто не е на екран Дългия не спира да говори, че животът ни се движи от задкулисието, решеният се вземат на тъмно, арогантността на управниците съсипват държавата. В първия ден, в който се заяви като политик, демонстрира точно това, Ако утре животът ни зависи от този човек, той ще се държи по абсолютно същия начин. Няма да дава отговор за поведението си, ще мачка подчинените си, ще унизява журналистите. Ще се сърди на медиите и народа точно като злополучния Иван Костов.

Ще се блазни от демонстрациите на егото си.

След като Трифонов влезе в политиката няма никакъв шанс в нея ако не застане очи в очи с хората, Да отговаря на въпросите им, да поема ангажименти. Да покаже, че поне малко му дреме за суверена.

Време е да разчитаме знаците на мераклиите за власт и да престанем да се уповаваме на поредния месия, особено когато той открито заявява, че не му пука за нас.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.