Дебелоочие! Ценко Чоков и жена му откриват кампанията си като сватба

0 357

Семейството на бившия кмет на Галиче Ценко Чоков открива предизборната си кампания с атрактивен плакат, който напомня повече на сватба, отколкото за кандидатстване за властта.

Ценко е мераклия да оглави община Бяла Слатина, а жена му Цветелина Нелова – е претендент за Галиче. Запознати твърдят, че на практика фамилията е отложила със седмица грандиозния банкет, с който трябваше да се яде и пие заради края на домашния арест. Кофти новини за мегакупона с 350 души, готвен от Ценко Чоков Решението на Апелативния съд от миналата сряда позволи на Чоков да си прави предизборната кампания срещу гаранция от 200 000 лева.

Реклама

Хора от щаба на ексселския първенец решили, че няма нужда да дават пари за 2 банкета и преместили със седмица събитието в Младежкия дом – този петък, 11 октомври, пише „Конкурент“.

От агитационните материали на Чоков пък личи нов стил – няма ти тежките гривни и ланци от злато, а вместо тях се припомня, че кандидатът държи на реда, спокойствието и сигурността. Ценко е в местната власт от четвърт век и през това време е дал много примери точно в тази посока. В Бяла Слатина се шегуват, че скоро на площад „Цола Драгойчева“ ще трябва да монтират и позорен стълб, на който да наказват провинилите се.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.