Алчна любовница подтиква д-р Лазов да слага стендове на напълно здрави хора! Двамата кръстосват света от Рио де Жанейро до Токио (Списък с пътешествията им)

0 8 518

Пазарджишкият лекар д-р Петър Лазов, който поставя стендове на напълно здрави хора, за да печели пари, води охолен живот, на който може да завиди всеки световен милионер. Кажи-речи всеки месец той и младата му любовница са пътешествали из най-хубавите места на планетата. Винаги пътували в бизнес класата на престижни авиокомпании и отсядали единствено в 5-звездни хотели, твърдят източници на „Уикенд”. Според тях именно фаталната метреса на доктора, обсебена от луксозния начин на живот, го подтиква да върши ужасните манипулации, застрашаващи живота на пациентите му.

Реклама


Фейсбук изяде репутацията на кардиолога от Пазарджик д-р Петър Лазов. Любовницата му и негова медицинска сестра Тодорка Гунчева от няколко години залива социалната мрежа със снимки от разгулните им обиколки по света. Не закъсняват и реакциите на близки и познати. Всички се чудят откъде двойката има толкова пари.


Първите сигнали до МВР са от преди година и половина. Днес цяла България вече знае, че д-р Петър Лазов слага стендове на напълно здрави хора, с огромен риск това да ги убие, но затова пък заплатата му е 57 бона на месец и не спира да пътува по света с гаджето си.
За разлика от нелегалния съветски милионер Александър Иванович Корейко от „Златния телец”, който държи

в картонения си куфар милиони

в чужда валута и съветски парични знаци, но води просяшко съществование и гледа да не излезе извън границите на четиридесет и шест рублевата си заплата, д-р Лазов и Тодорка Гунчева не спират да демонстрират „колко са си оправили живота”. При това не става въпрос за уикенд в Охрид, или плаж в Катерини Паралия. Пазарджишките „магеланци” през януари тази година слушат самба в Рио де Жанейро. През февруари се изтягат под палмите на Малдивите, а през пролетта, когато цъфтят магическите вишни, са на вълнуваща почивка в Токио.
Тодорка и д-р Лазов не ползват нискобюджетни полети, не отсядат в евтини хостели, не спят в палатка или колиба на плажа. Цената на всяко от техните пътувания започва от 5-6 хиляди лева и върви нагоре. При това на човек, като често водят със себе си и децата от бившите си бракове. За ваканцията в Токио – най-скъпия град в света, двойката пръснала 18 000 лева! Но какво са тези цифри за д-р Лазов, който получава по 57 бона на месец. Източниците ни допълват, че той слагал стендовете наред, нямал милост включително и към приятели и стари познати, като някои от тях сега са на ръба на физическото си оцеляване.
Новата 2020 година двамата тарикати планирали

да посрещнат със сафари в Африка,

но след като скандалът гръмна, ще видят саваната през крив макарон. Още повече, както допълват източниците ни, тепърва ще се разследва и ролята на самата Тодорка Гунчева в медицинските „експерименти” на д-р Лазов.
Само до преди 4-5 години двамата живуркат като повечето хора в България. Преди да се залюби с инвазивния кардиолог, Тодорка  е брюнетка, която качва в социалната мрежа банални снимки – с раничка на гърба из родните балкани. И понеже още тогава изобилно публикува фотоси от неделните си излети, може да се види колко подмладена, разкрасена, изрусена, излъскана и луксозна е визията й днес.
Дали съдбата я е срещнала с д-р Лазов, или някой я е тикнал в ръцете му, за да го насочва, контролира и държи изкъсо, е трудно да се каже. Да оставим настрана конспиративните теории, работа на разследването е да проучи дали медицинският шмекер и неговата половинка не са част от по-голяма мрежа за източване на Здравната каса.
Двамата са разведени, а връзката им започва през 2015 г. Тодорка, която е родена през 1965 г., е 7 години по-голяма от медика,

но пък била много секси,

според ценители. Завършила е медицински колеж в Пловдив. В кабинета на д-р Лазов се подвизава като медицинска сестра, въпреки че няма точно тази специалност.
Гунчева и кардиологът романтично отбелязват началото на връзката си с новогодишна нощ в Париж. Година по-късно вече   редовно скитат надалеч. През септември 2016 г. са в Мадрид. Дни по-късно се разхождат из Санкт Петербург и Москва. Следващия месец са на Канарските острови. Началото на 2017 г. двойката пътешества в Шри Ланка. През октомври са в Зимбабве и Южна Африка. Месец по-късно са в Тайланд, а през декември на същата тази 2017 г. са в Китай.
Наситена е програмата им и през 2018 г. През март са в Катар. В Китай се връщат отново през април. Следващият месец май имат почивка в Малдивите и екскурзия в Париж. Летуват в Сен Тропе, а през декември отново са в любимия Париж. Както вече описахме, 2019 г. е посветена на разходки из Южна Америка и далечния Изток. Разбира се, докторът и „сестрата” отдават дължимото и на близка Гърция, редовно почиват и в Свети Влас, но за техните хоризонти и размах, това са някакви „джобни” разходи.
Разточителните им странствания из екзотични точки прилежно се споделят във Фейсбук, а когато някой ги попита откъде имат толкова пари, дебелашки се „майтапят”:

 „Можем – крадем, а вие като сте тъпи – умирайте…”

Първите сигнали за смъртоносната схема на доктора и сладкия живот на любовниците надлъж и нашир са подадени в полицията в Пазарджик още през пролетта на 2018 г. Нула внимание. Следва сигнал в Пловдив. Отново пълна тишина. Година и половина по-късно скандалът все пак избухва, подгрят с журналистическо разследване, излъчено по телевизията. Репортерът Васил Иванов разобличава наглия лекар в разследване, излъчено две поредни недели в ефира на Нова. В Пазарджик, уточняват източниците ни, в момента има една държавна и 7 частни болници. Впечатляващи цифри за един неособено голям град.
Тъжното е, че като д-р Лазов има още десетки лекари у нас. За това признава и д-р Емил Илиев. По думите му, у нас има медици, които прибират колосални месечни заплати от порядъка на 20 000 лева!

Списък на пътешествията на д-р Петър Лазов и Тодорка Гунчева  

2015 г. декември –  Париж
2016 г. септември – Мадрид
2016 г. септември – Москва и Санкт Петербург
2016 г. октомври  – Канарски острови
2017 г. януари – Шри Ланка
2017 г. октомври – Зимбабве и Южна Африка
2017 г. ноември – Тайланд
2017 г. декември – Китай
2018 г. март – Катар
2018 г. април – Китай
2018 г. май – Малдиви
2018 г. май – Париж
2018 г. август – Сен Тропе
2018 г. декември – Париж
2019 г. януари – Рио де Жанейро
2019 г. февруари – Малдиви
2019 г. април – Токио       

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.