Ексклузивно в Narod.bg: Продуценти от нов сериал мамят желаещите да се явят на платен кастинг с имената на популярни лица (Всичко за скандала)

0 1 006

Калина Кузманова, която нашумя с участието си в серила ‚София ден и нощ“ се оплака във Фейсбук, че продуцентите на нов сериал „Истински рими“, използват името й за да привличат участници за кастинг, който при това е платен, научи Narod.bg.

Ето какво написа в профила си Калина:

„Мили приятели, получих много запитвания от Вас относно кастинга за нов сериал – “ Истински рими“. Няколко пъти вече помолих да бъде махнато името ми от обявата за кастинга, защото аз лично се отказах и няма да участвам в този проект, ако изобщо се случи, но така и не беше махнато. По тази причина искам лично да Ви потвърдя, че НЯМАМ НИЩО ОБЩО с този сериал и кастинга за него, който се заплаща. Съжалявам, че се забавих с моя личен отговор, но се надявах хората във въпросната агенция да постъпят коректно и да го махнат, но това така й не се случи, а не желая името ми да се използва за заблуда“, отсича Кузманова.

Реклама

В същото време потребител с името Стоян Стоянов, вероятно човек от продукцията, отговаря на Калина:

„Здравей, Калина. Имаме договор за продукцията и тази снимка, която е използвана за рекламните материали е изпратена от теб с твое знание и позволение. Знаеше и беше предупредена за целия процес от кастинг до снимки. Получи договор без неустойки и угодихме на всички твои искания, включително висок хонорар. Ти се възползва от липсата на неустойка и подведе и нас и твоите последователи. Ние се погрижихме да има други популярно личности на твое място. Единствено се забавихме с премахване на твоите снимки поради технически причини, но така или иначе онлайн кастинга приключи много преди предизвестието ти да влезе в сила. Днес имахме уговорка, която ти отново не спази. Благодарим ти за работата до момента. От името на целия екип“.

През август Кристиян Кирилов, известен като Митака от „София ден и нощ“ също се оплака, че от „Истински рими“ използват името му без негово съгласие.

„На вниманието на всички мои последователи, благодарение на вашите съобщения и сигнали, установихме, че екипът на въпросния проект с име „ИСТИНСКИ РИМИ“ продължава разпространяването на информацията, че аз ще бъда част от този проект! НЕ, АЗ НЯМА ДА УЧАСТВАМ НИТО ВЪВ ВЪПРОСНИЯ СЕРИАЛ, НИТО НА КАСТИНГИТЕ И ФОТОСЕСИИТЕ, за които се събират пари от кандидатите! Предприел съм нужните мерки за спирането на тази „рекламна“ практика с моето име без моето разрешение!
Вярвайте само на информацията, която виждате тук в моята фейсбук страница и в моя инстаграм профил!“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.