Ексклузивно в Narod! Има ли Росен Плевнелиев НЕЗАКОНЕН СИН? Източник твърди: Медии взеха пари, за да не пишат това, страх ме е, не ми се умира на 18 години!

1 4 001

Бившият президент има незаконен син! Тази бомба хвърли източник, пожелал да остане анонимен. Пред Narod.bg той разкрива, че рожденото име на момчето е Симеон, а сега носи името Марио и е около 14-15 годишен.

Информацията била от „първа ръка“ – от средния син на Плевнелиев – Асен. Асен Плевнелиев разказвал, че баща му е платил сериозни суми на медиите, за да мълчат и да не разгласяват случая.

Реклама

Въпросният син на президента Марио, би трябвало да е роден след първия му син  Филип, който почина през 2015г. от дисекация на аортата едва 14 годишен. Дали съществува такъв син Симеон или Марио никой не може да твърди на 100%,, особено ние. Странно е, че ако все пак това е истина, защо ВИП семейството мълчи по въпроса.

Най-сигурното в случая е, че Росен Плевнелиев има живи и здрави трима синове – Асен и Павел от брака му с Юлияна и Йоан, който е плод на любовта му със синоптичката Деси Банова.  Росен Плевнелиев има и първи брак с Вероника Кавракова, но с нея нямат деца.

Източникът ни се притеснява да не бъде разкрита самоличността му: „Не ми се умира на 18, страхувам се, но мисля, че това е интересно да се знае“, казва той.

1 Коментар
  1. Александър Денит казва

    Аз знам още неща . Пишете ми

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.