Бащата на убитото от Полфрийман момче със стряскащи разкрития

0 172

Голямата провокация бе направена, и тя не успя чрез едни силно зависими хора. Възмездието срещу Полфрийман мисля, че се случва – щом успяхме като общество да се обединим, че е постановен незаконен акт, значи сме способни да се борим да живеем достойно и да живеем по законите.

Това заяви в „Офанзива с Любо Огнянов“ Христо Монов, бащата на Андрей, убит от австралиеца Полфрийман, за реакцията на обществото на съдебното решение да бъде освободен 6 г. по-рано.   „Поставихте много точен въпрос, който за съжаление тогава при разследването, не бе осветен – какво прави този човек 6 месеца незаконно тук в България?

Реклама

Усещането ми е, че той се е скрил от правосъдието. Защото в интервюто си вчера отхвърли нещо, което е факт – че бил малолетен: всеки може да го види в Интернет, не е слух.  

Той има и друго нападение, пак около Нова година – явно, може би дълбоко в гените му, има нещо, което го прави около Нова година върколак или нещо подобно. Още едно основание този човек да не е между нас“, добави Христо Монов.   Христо Монов посочи, че с вчерашните си изказвания убиецът е оборил един от мотивите на Софийския апелативен съд – че се бил поправи

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.