ВНИМАВАЙТЕ: Нагли апаши тарашат наред с уникална джаджа апартаменти в София

0 88

Нагли апаши вършеят из столичния квартал „Люлин“ 5 и обират апартаментите наред. Това стана ясно от публикация на жена, станала жертва на крадците, пише блиц.

Във фейсбук групата на Люлин Теодора обясни, че наглата кражба се е случила посред нощ докато тя и семейството й са спели в апартамента.

Реклама

Жената поясни още, че по думите на криминалистите крадците са използвали специални джаджи, чрез които успяват да отключат входната врата чрез самия ключ, който се намира от вътрешната страна на бравата. Ето какво написа Теодора за преживения ужас и белите, които апашите са й причините (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„Съкварталци, да предупредя – КРАДЦИ ТАРАШАТ НОЩЕМ АПАРТАМЕНТИ ИЗ ЛЮЛИН 5. Снощи са влезли вкъщи към 4 часа, докато спим, и са ми откраднали голяма сума пари от портмонето, което беше в коридора. И други съседи от входа споделиха, че имат следи по патроните от опити да ги отключат. Не знам дали на някой ще е от полза, но криминалистите ми обясниха, че при мен са отворили с моя ключ, който беше в ключалката, ползват някакви уреди, с които захващат ключа отвън и си отключват лесно. Бъдете внимателни“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.