СИЛАТА НА ВОЛЯТА: 17-годишен свали 70 кила за година! От дрехи 4XL вече влиза в L

0 274

Няма невъзможни неща за психиката на един човек. Това го доказва 17-годишен младеж от Горна Оряховица, видя Narod.bg

За една година Александър Малинов успява да свали 70 кила и от едро, невзрачно момче се превръща в слаб и атлетичен младеж.

Тежах 150 кг през август 2018г. Днес съм 80. Получавах постоянно сърцебиене, дори когато седях. Движех се изключително трудно, всичко ме изморяваше“, споделя тийнейджъра пред „България Днес“.

Казва, че всекидневието му преминавало пред компютъра в играене на игри, хранел се само с чипсове, бургери и пиел само газирано. Този начин на живот докарва на Алекс много подигравки в училище и дрехи с размер 4XL, които понякога трудно намирал в магазините.

Реклама

Но идва повратният момент.

„Един ден реших, че ще започна да излизам повече и да вървя пеша. Само с ходене свалих 30 кила“. След това започва да посещава фитнес залата, където тренира от понеделник до петък по един час. Вредните храни заменя със салати, белтъчини и риба.

Щом сваля до 100 килограма проблемите със сърцето му изчезват, здравословното му състояние се подобрява.  

Най-голяма подкрепа Александър получава от семейството си. Майка му се притеснява, че сватя толкова рязко килограми, инструкторът му също го съветва да не бърза, но той е категоричен, че иска да го направи и в момента всички са много радостни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.