Според слуховете: Алкохолът убил спонсор No. 1 на певиците и моделките Ангел Свинаря

2 2 115

На 23 септември, внезапно от този свят си отиде старозагорския бизнесмен Ангел Тенев, по-известен като Свинаря. Според негови близки алкохолът е причина за преждевременната му смърт, научи Narod.bg. Тенев се славеше като изключителен бохем и бонвиван. Приживе той щедро пилееше солидни суми по фолкпевици и манекенки, които с охота се сменяха една след друга в леглото му.

„В последно време Ангел пиеше много, не изтрезняваше. Много вероятно това да е и причината за смъртта му. Със сигурност е давил мъката си в алкохол, след като разби семейството си. Няма начин да не си е давал сметка, че красавиците, които се въртяха около него са го правили само за парите му. Живееше доста разгулено, като за последно“, споделя приятел на бизнесмена.

63-годишния Ангел Тенев – Свинаря е сред сериозните месопроизводители в страната. Работи по европейски програми и усвоява милиони средства от присъединителните фондове. Той обаче е по-известен с младите любовници, до една от сой, и с бляскавите чалга партита, които организира.  

Сред „перлите“,  които са се възползвали от  щедростта на Свинаря срещу определен вид „специфични услуги“ блестят имената на фолк певицата Галена, Мария и Анелия, миската Роси Иванова и още куп нейни колежки и моделки. Слуховете носят, че и Наталия Гуркова се е срещала тайно със щедрия дядка, покрай една от разделите с мъжа си, вече покойният Джордже Михалевич. 

Реклама

За Свинаря и неговата слабост към певиците от лекия жанр се заговори усилено покрай секс аферата му с Мария. Освен, че й подари Мерцедес S класа, Тенев изсипа куп пари за два клипа на любимата си, единият от които сниман в Сицилия и според слуховете струва 40 000 евро. Покрай Мария се облажи и рапърът Криско, който получи завидни хонорари, за да напише песни за певицата. Свинаря толкова се увлякъл по Марийчето, че дори искал двамата да заживеят заедно. Но нещата се разсъхнаха, когато усетил, че изпълнителката тъче на още два стана. Двамата се разделили като приятели, а Мария му е върнала колата, защото по-хубава и по-скъпа от новия си спонсор.

Малко след това една от най-красивите носителки на титлата Мис България  – Роси Иванова замести Мария в постелята на ненаситния палавник. Говори се, че именно тя е причината Свинаря да зареже законната си съпруга. Близки до миската споделят, че тя дарявала заможния земеделец с ласките си срещу солидна издръжка, която се стопявала светкавично за дизайнерски тоалети и процедури в салоните за красота, както и за „бял прах“, към който Иванова била пристрастена.  В края на миналата година двамата посетиха Дубай, където отседнаха в един от най-скъпите хотели в света, после отскочиха до Малдивите.

Цялото лято на миналата година двамата бяха забелязвани заедно по морето, където Свинаря вдигаше шумни купони на които си канеше известни певици, които да го забавляват. Сред гост „звездите“ на прословутите партита на Тенев бяха Мария Илиева, Гери-Никол, дори и Азис, като клюката говори, че за 30-40 минутно участие изпълнителите получавали по 10 бона на ръка. На партитата, които Свинаря организираше, са идвали накуп и три сръбски легенди – Горан Брегович, Лепа Брена и Цеца Величкович.

В началото на миналия август „Мис България“ отбеляза 31 години с 24 часов купон в две от най-модерните заведения във Варна. Масрафа, който струвал около 50 хиляди отново поел любимият старозагорец на Роси, който тогава бе представен в медиите като „загадъчен и млад земеделец милионер“. Влюбеният Тенев подарил и мега лъскаво „Порше“ на синеоката красавица, с което тя бръмчи до днес.

В средата на април се заговори, че Ангел Тенев е готов да спаси от запор имението на Николай и Евгения Баневи в Бояна, което бе обявено за продан от частния съдебен изпълнител за 6 милиона, но до сделка така и не се стигна.

2 Коментара
  1. […] споделя приятел на бизнесмена, цитиран от сайта Narod.bg.63-годишния Ангел Тенев – Свинаря е сред сериозните […]

  2. […] споделя приятел на бизнесмена, цитиран от сайта Narod.bg.63-годишния Ангел Тенев – Свинаря е сред сериозните […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.